Erotika

Do božanskega vrhunca

Ljubljana, 18. 01. 2007 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ljubimca se med tantričnimi užitki zlijeta v eno. Igrata se in se nagajivo spogledujeta. Sledi božanski orgazem.

Potopite se v njegove oči.
Potopite se v njegove oči. FOTO:

S pomočjo tantre moški in ženska v hindujski jogi postaneta eno, kar se v praksi odraža kot oblika počasnega spolnega rituala, ki predstavlja pot do božanstva. Tantro so z nekaj spremembami prevzeli tibetanski budisti, omenjajo pa jo tudi v nekaterih zahodnih priročnikih iz 19. stoletja.

Tantrični seks je spontan in intimen, spremlja pa ga meditacija. Z njim se lahko naučimo zadrževati orgazem in zbrati energijo, ki se sprosti, namesto da bi se razpršila.

Če želite vsaj malce okusiti skrivnosti tantričnega seksa, lahko to brez večjih težav storite doma. Najprej pripravite mesto, na katerem se želite ljubiti. Vonj po rožah bo prebudil vse čute, svečke bodo pričarale posebno vzdušje, glasba pa bo poskrbela za piko na i. Za pripravo ležišča in pripomočkov posezite po svili in žametu, kot predjed pa postrezite jagode in čokolado.

Med tantričnim seksom se partnerja zlijeta v eno.
Med tantričnim seksom se partnerja zlijeta v eno. FOTO:
Če med tantričnim seksom začutite, da prihaja orgazem, upočasnite in stisnite vaginalne mišice.

Ne pozabite na pripravo svojega partnerja. Nekaj časa ga zgolj glejte v oči, nato pa ga začnite nežno masirati. Za začetek pozabite na erogene cone, saj je najbolj pomembno, da se ljubimec sprosti.

Nato se pripravite tudi sami. Božajte se in naj vas gleda. Če mu je vaše otipavanje všeč, naj vam narekuje, kje se božajte. Nikakor pa mu ne dopustite, da se vas dotakne. Medtem globoko dihajte.

Naj seks postane ritual, ki vodi do božanskih užitkov.
Naj seks postane ritual, ki vodi do božanskih užitkov. FOTO:

Zdaj je čas za pripravo obeh. Sedite za njega, tako da se bodo vaše prsi dotikale njegovega hrbta. Božajte ga po trebuhu, pri čemer naj vam roka ne uide na njegovega junaka. Nato se s hrbtoma naslonita drug na drugega in se dotikajta. Dražite se tudi po genitalijah. Najprej naj vam on govori, kje se božajte, nato vi postopek ponovite z njim. Ko boste začutili, da je pravi trenutek, se obrnite. Zazrite se v njegove oči, medtem pa se ne prenehajte otipavati.

Počasi mu sedite v naročje, vendar takojšnja penetracija ni potrebna. Naj postopek teče kar se da po naravni poti. Ko se končno združita, naj vaju počasni gibi popeljejo do nepopisnih užitkov. Ko doživita orgazem, se ne ločita takoj. Naj do tega pride samo.

Na koncu partnerja posipajte s poljubi in nežnostmi. Pa obilo tantričnih užitkov!

SORODNI ČLANKI

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.