Erotika

Je dolžina pomembna?

Ljubljana, 02. 11. 2005 12.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Vam je ženska že kdaj rekla, da velikost penisa ni pomembna? Fantje, morda vam je lagala.

Slika moškega
Slika moškega FOTO:

Enkrat za vselej, dolžina je pomembna, vendar ne tako, kot mislite. Brez skrbi, ni vam treba še hiteti h kirurgu.

Raziskava, ki je vključevala 200 žensk različnih starosti, narodnosti in z različnimi spolnimi navadami, je pokazala, da je 82 odstotkov žensk zadovoljnih s penisom, ki meri 15 cm, kar je sicer malo nad povprečjem. Devet odstotkov vprašanih si želi večji penis (med 18 in 22 cm), dva odstotka pa si za spolnega partnerja želi pravega mamuta. Sanjajo namreč o 'orodju', ki meri 30 cm. Veliko sreče, drage dame. Obstaja pa še skromnih sedem odstotkov, ki so zadovoljne z manjšim, 12 cm dolgim penisom.

Torej, mnenja in okusi so različni. Ženske menijo, da se celoten moški svet podre, ko v slačilnici ugotovijo, da ima njihov sosed večjega prijateljčka. Naj bo še tako uspešen v službi in privatnem življenju, nič več ni pomembno, ko stopi na realna (primerjalna) tla.

Izdamo vam lahko, da veliko žensk meni, da prevelik penis ni ravno atribut. Ženske, ki so hodile z zelo oziroma skoraj preveč obdarjenimi moškimi, pravijo, da v postelji niso vedno uživale. Mnogi položaju so namreč bili zelo boleči. Težave so imele tudi pri oralnem seksu, saj so jih usta po opravilu bolela. Nobeno dekle si ne želi razpokanih ustnih kotičkov.

Pomemben je izgled

Moški, polagamo vam na srce, da se bolj kot z velikostjo začnete ukvarjati s higieno. Ženske imajo zelo občutljiv nosek, zato poskrbite, da ga vaš 'ponos' ne bo užalil. Zelo zanimivo je tudi dejstvo, da ženske bolj, kot na dolžino, gledajo na barvo in teksturo penisa. Analiza je pokazala, da 56 odstotkov žensk pričakuje, da bo penis iste barve kot je ostalo telo, 23 odstotkov obožuje zelo mehko kožo penisa in 21 odstotkom se iz gnusa naježijo dlake, ko na penisu izstopijo žile.

Kaj pa obrezani moški? Tudi tukaj so mnenja zelo različna. Nekatere anketiranke menijo, da se bodo pri obrezanem moškem hitreje okužile, druge pravijo, da jim penis vizualno ni všeč. Večini pa je na srečo vseeno.

Imajo temnopolti moški res daljšega?

Imajo temnopolti moški daljšega, Azijci pa manjšega? Ja, vendar so razlike minimalne.

Črnci imajo v povprečju res daljše penise od belcev. Razlika naj bi znašala dober centimeter. Zanimivo pa je, da so ženske vagine prilagojene dolžini in širini spolnih organov moških predstavnikov svoje rase. Azijske naj bi zato imele v povprečju manjše vagine od belk, črnke pa večje.

Dolžina ali širina?

Povprečna dolžina penisa znaša 14,9 centimetrov, povprečen obseg pa 12.7 centimetrov.

Ženske so se v raziskavi razgovorile tudi o debelini penisa. Pravijo, da je bolj kot dolžina pomemben obseg ‘obiskovalca’. “Občutek polnega in debelega penisa, ki pritiska ob stene vagine, je božanski,« je dejala ena izmed vprašanih. Velika večina se je njenemu mnenju pridružila. Dodale so še, da mora debelina ustrezati dolžini.

Raziskovalci so o željah seveda povprašali tudi moški svet. Večina pravi, da bi raje kot debel penis imela daljšega. Razlog za to je njihov ego. Bolj kot zadovoljstvo partnerke jim je pomemben njihov ponos. Raje od vzdihov poželenja namreč slišijo vzdihe začudenja in zavisti drugih moških. Morda bi morali ukiniti pisoarje.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni