Erotika
Oglas

Si želite boljši seks? Pa ste že slišali za ti dve kapsuli?

Ljubljana, 25. 11. 2013 06.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Vsaka ženska kot tudi moški si zasluži strastno spolno življenje in intenzivno željo po zabavi v spalnici. Ne glede na starostno obdobje! Iz tega razloga so nastale nove, popolnoma naravne, ‘čudežne’ tabletke zanjo in zanj.

Težave s spolnostjo ima več ljudi, kot si morda mislite. In četudi vas ob misli na seks namesto poželenja oblije groza, lahko zdaj temu končno naredite konec.
Težave s spolnostjo ima več ljudi, kot si morda mislite. In četudi vas ob misli na seks namesto poželenja oblije groza, lahko zdaj temu končno naredite konec. FOTO: Arhiv naročnika

Od zdaj naprej vam ne bo treba več hliniti orgazma
Se tudi vam zdi nekoliko čudno, da na trgu prevladujejo moški proizvodi za spolno zdravje, ko pa je znano, da so ženske v večini primerov bolj spolno nezadovoljne? Ravno zaradi tega se je na policah VENERA SHOP pojavil proizvod, s katerimi si boste pripadnice nežnejšega spola lahko končno zagotovile rešitev za svoje najbolj intimne težave.

Če vas pomanjkanje spolne sle skrbi, poiščite odgovor za to v povsem naravnih kapsulah brez škodljivih stranskih učinkov. Poskrbite za svoj libido!
Če vas pomanjkanje spolne sle skrbi, poiščite odgovor za to v povsem naravnih kapsulah brez škodljivih stranskih učinkov. Poskrbite za svoj libido! FOTO: Arhiv naročnika

Če ste ena od žensk, ki se nenehno sprašuje ali izdelki za povečanje libida pri ženskah resnično delujejo, je čas da se ustavite in si privoščite kapsule MAX ERECTUM G-POWER. Kapsula za ženske je 100% naraven proizvod, sestavljen iz skrbno izbranih zelišč, ki zagotavljajo povečanje libida ter intenzivnost orgazma pri ženskah vseh starosti.

Moški, poskrbite, da vas nikoli več ne bo pustil na cedilu!

“Mi bo tokrat uspelo”, “kaj, če ne uspem”, pa so strahovi, s katerimi se soočajo moški. Večina jih sicer ne želi ali si ne upa priznati, da dvomijo o svojem ‘orodju’, čeprav je dokazano, da kar 150 milijonov moških po vsem svetu trpi zaradi motenj v erekciji. Za vse tiste, ki jih je njihov ‘prijatelj’ že večkrat pustil na cedilu ima sedaj VENERA SHOP rešitev v kapsulah MAX ERECTUM FORTE.

Kapsule, ki bodo starejšim moškim povrnile užitek v spolnosti, mlajšim pa se bo izboljšala spolna moč in vzdržljivost.
Kapsule, ki bodo starejšim moškim povrnile užitek v spolnosti, mlajšim pa se bo izboljšala spolna moč in vzdržljivost. FOTO: Arhiv naročnika
Življenjski slog sodobnega časa nas je pripeljal do motenj v intimnem življenju. Končno pa sta prišla na trg izdelka zanjo in zanj, ki vam bosta pomagala prebroditi vse težave pri spolnosti, kot so stres, kronična utrujenost, pomanjkanje libida itd.

Kapsule MAX ERECTUM FORTE so popolnoma naraven izdelek za moške, za spodbujanje erekcije. Z njimi boste lahko končno uživali v močnejših in boljših erekcijah. Pomanjkanje spolne sle bo le še senca preteklosti, medtem ko boste lahko s povečano vzdržljivostjo dalj časa uživali v spolnosti s partnerico.

Da lahko moškim misel na spolnost predstavlja hude psihološke težave, dokazujejo raziskave, ki kažejo da ima težave s prezgodnjim izlivom od 18 do 25 odstotkov moških. O prezgodnjem izlivu govorimo takrat, ko do izliva pride v dveh minutah in manj po penetraciji. In, da tovrstna težava ne bo poslabšala vaš partnerski odnos ali le užitke, si lahko prav tako pomagate z kapsulami MAX ERECTUM.

Tako ženske kot moški, lahko na povsem diskreten in varen način naročite svoje kapsule preko spleta še danes. Lahko pa obiščete eno izmed erotičnih trgovin VENERA SHOP. Morda poleg "čudežnih" kapsul najdete še kaj za popestritev današnjega večera.

VENERA SHOP
http://www.venera-shop.com
tel: 04 281 32 20

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA