Erotika

Zmešajte mu glavo

Ljubljana, 04. 12. 2008 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ponujamo vam nekaj hitrih, a učinkovitih idej, kako partnerja ves čas držati na žerjavici. Naj nikoli ne pozabi, iz kako vročega testa ste. In polni zamisli o erotičnih vragolijah.

Igrajte se z njim ...
Igrajte se z njim ... FOTO: iStockphoto

Šal, lizanje ustnic, svila

Če imate pri roki svilen šal, mu ga zjutraj tik pred odhodom potisnite v torbo ali v žep plašča in nanj pripnite listek z vročim sporočilom. Primer: "Tole bova potrebovala nocoj." Šal lahko odišavite s parfumom, ki je vašemu moškemu najbolj všeč, ali pa si ga podrgnete ob mednožje in na listek napišite: "Tale vonj te čaka nocoj v postelji."

Če imate možnost uravnavanja sobne temperature, radiatorje ali klimo navijte do konca, da bo v stanovanju res vroče. Ko se vaš partner vrne domov, se na pol goli privijte k njemu, da bo začutil vašo toploto. To ga bo nedvomno močno vznemirilo. Stopite do njega in ga začnite čisto nežno poljubljati na ustnice. Potem se umaknite in se čez kakšno minutko vrnite. Namesto ustnic uporabite jeziček in ližite njegove ustnice. Sprva zelo počasi. Nato se spet umaknite in se vrnite čez dve minutki. Zdaj mu lahko namenite bolj strasten poljub, skratka dražite ga in mu ne razkrijte takoj vsega, kar imate v načrtu.

Ko sedeta za mizo in začneta s kosilom, oblecite globok dekolte in se namerno nagnite čez mizo po solnico. To lahko storite tako, da bo neopazno, ali pa res očitno in tik zraven njegovega obraza.

Med ljubljenjem imejte na sebi tanko svileno majico, ki je vse do konca ne slecite. Drsenje in mehkoba vaju bosta dodatno vzburila, vajin seks pa bo zaradi tega brez dvoma nekaj posebnega.

... poližite njegove ustnice in se umaknite. Vendar le za minutko.
... poližite njegove ustnice in se umaknite. Vendar le za minutko. FOTO: iStockphoto

Več sočnih podrobnosti, kako mu zmešati glavo, lahko preberete na zadovoljna.si.  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

tejica17
09. 12. 2008 13.58
jaz se trudimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Tonček Balonček
06. 12. 2008 11.27
Meni najbolj zmeša galvo, kadar reče, da gre za vikend s starši na obiske z žlahto in sem potem 48 ur frej! To je res zapeljivo in nudi neskončne možnosti doživetjij!
love.football
04. 12. 2008 22.22
kera ženska pa to naredi?? mislm.....1 na 1000 tiste pa tko al tko neuš dobu
GTR
04. 12. 2008 09.40
Tista k more tola brat ko al ko ni zadovolj(e)na.si
robetosss
04. 12. 2008 09.24
haha tonček maš prav, kera ženska pa se te tak trudi za svojega moškega, ena od stotih, nažalost res....
cupofmarja@email.si
04. 12. 2008 08.59
kot bi kuharsko knjigo bral:-)......
Tonček Balonček
04. 12. 2008 08.41
Meni pa namesto svilenega šala v torbo da sendvič ter jabolko! Na lisku, ki je pripet zraven piše: Dvigni denar, ker ga rabim danes popoldne za frizerja!