Film/TV

Bo Arnie končal stavko?

Los Angeles, 11. 11. 2007 11.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Kalifornijski guverner Arnold Schwarzenegger se je zavzel za hollywoodske scenariste, saj si prizadeva, da bi prenehali stavkati.

Kalifornijski guverner Arnold Schwarzenegger si prizadeva ...
Kalifornijski guverner Arnold Schwarzenegger si prizadeva ... FOTO: Reuters

Nekdanji igralec, 60-letni kalifornijski guverner Arnold Schwarzenegger, si s svojim političnim vplivom prizadeva za čimprejšnji konec stavke hollywoodskih scenaristov. Člani scenarističnega ceha v Hollywoodu namreč že skoraj teden dni stavkajo in zahtevajo povišico. Medtem so potekali pogovori med predstavniki njihovega sindikata in studijev, a še vedno niso dosegli kompromisa.

... da bi hollywoodski scenaristi prenehali stavkati, saj ga skrbijo finančne izgube za Kalifornijo.
... da bi hollywoodski scenaristi prenehali stavkati, saj ga skrbijo finančne izgube za Kalifornijo. FOTO: Reuters

Schwarzeneggerja pa menda skrbi, kakšne bodo finančne posledice stavke za Kalifornijo. "Sem v pogovorih z vpletenimi, saj se mi zdi zelo pomembno, da se stavka čimprej konča. Finančne posledice bodo za celotno Kalifornijo sicer zelo velike," meni slavni guvernator.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ironmaiden@siol.net
12. 11. 2007 10.19
Sicer podpiram to stavko scenaristov, saj se danes na internetu obrača veliko denarja, ki ga oni ne dobijo nič, vendar sem vseeno žalosten, saj ne morem spremljati Conana, Jay-a in skrbi me tudi za nekatere nanizanke.
manjakranjc@hotmail.com
11. 11. 2007 23.36