Film/TV

Čas je za ženske!

Los Angeles, 12. 10. 2006 17.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Jennifer Aniston je izjavila, da ima dovolj seksističnega Hollywooda in scenaristov, ki po nepotrebnem v filme vključujejo seks.

Jennifer Aniston meni, da je dovolj moške dominance in seksizma, zato je čas, da začno scenaristi misliti tudi na ženske.
Jennifer Aniston meni, da je dovolj moške dominance in seksizma, zato je čas, da začno scenaristi misliti tudi na ženske. FOTO:

Igralka Jennifer Aniston je povedala, da si želi boljše in vodilne ženske komične vloge, nazadnje smo jo lahko videli v romatični komediji Greva narazen, saj ima dovolj seksističnih scenaristov, ki jih je v Hollywoodu ogromno.

37-letna Jennifer namreč iz izkušenj ve povedati, da komedije nikoli ne napišejo z ženskim vodilnim likom, zato meni, da je skrajni čas, da se zadeve spremenijo.

Jennifer Aniston in Vince Vaughn sta skupaj zaigrala v filmu <i>Greva narazen</i>.
Jennifer Aniston in Vince Vaughn sta skupaj zaigrala v filmu <i>Greva narazen</i>. FOTO:


"Skoraj vse komedije imajo moške vodilne like, kar res postaja dolgočasno. Ženske pa smo zapostavljene. Malo pa je filmov, kjer bi kraljevale ženske in bi imele zares smešne vloge," meni nekdanja zvezdnica serije Prijatelji.

Anistonova je v preteklosti že zaigrala ob Benu Stillerju v filmu In prišla je Polly ter z Jimom Carreyjem v Bruce Vsemogočni.

Pred kratkim naj bi se razšla z Vinceom Vaughnom (Greva narazen, Lovci na družice), saj se nista mogla sporazumeti glede njegovega življenjskega sloga. Vaughn je namreč zagrizen žurerski samec.

SORODNI ČLANKI

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

jaka37
13. 10. 2006 19.58
To samo potrjuje dejstvo, da če ženski ponudiš prst, bo hotela celo roko in še več, vse do denarnice :) Že tako ali tako je vse usmerjeno v žensko tematiko, samo poglejte TV. Mehiške trapaste nadaljevanke od zore do mraka, vmes reklame za vložke in šminke, potem Ricky Lake in Oprah, potem poročila, kjer povedo za vsako afno, ki si je povečala oprsje in še in še. Sicer pa se strinjam. Dejmo se za spremembo smejat ženskam.
underkid
13. 10. 2006 19.20
Queen Latifah, Kate Hudson, Amy Smart... zenske, ki same nosijo zenske komedije. WTF, Jenny?
delavec_polzela
12. 10. 2006 20.44
to je pa zato, ker so moški bol hecn(po izgledu, govoru, pa mimiki) kot ženske igralke v komedijah. To o moških velja seveda za igralce, ki igrajo v komedijah.