Film/TV

Connery kot negativec?

London, 29. 03. 2008 15.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Upokojeni igralec Sean Connery pravi, da ne bi imel nič proti, če bi se na velika platna vrnil kot negativec v novem filmu z Jamesom Bondom.

Bosta nekdanji Bond Sean Connery ...
Bosta nekdanji Bond Sean Connery ... FOTO: Reuters

Prvi filmski James Bond, danes 77-letni Sean Connery, je povedal, da se ne bi branil, če bi se v novih dogodivščinah vrnil kot Bondov nasprotnik. Connery je slavnega vohuna igral sedemkrat, zadnjič leta 1983, v neuradnem Bondovskem filmu, Nikoli ne reci nikoli.

... in sedanji, Daniel Craig, kdaj soigralca?
... in sedanji, Daniel Craig, kdaj soigralca? FOTO: Reuters

Veteranski igralec tako ne bo ponovil vloge s katero je zaslovel, če pa bi ga Bondovi producenti povabili k sodelovanju, pa ne bi imel nič proti. "Ne bi se branil, če bi se vrnil kot negativec v novem Bondu. A mislim, da mi ne bi kaj prida plačali. Ponavadi ostalih vlog ne plačujejo kaj prida, čeprav v mojih časih ni bilo nujno tako," je povedal igralec.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Mrs007
01. 04. 2008 18.05
Sam, da še kej posname. Sem bila ful razočarana, ker ga ne bo v novem Indiana Jonesu. :(
Matej Kržišnik 1
30. 03. 2008 09.47
Ne vem kako bi narod sprejel Connerya kot negativca, ko so ga pa spremljali vrsto let kot ikono bondiade:)...morbit edino če bi se pojavil kot mentor Craiga in mu stal ob strani v filmu hehe