Film/TV

Ellen bo gostila oskarje

Hollywood, 09. 09. 2006 18.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Komičarka in igralka Ellen DeGeneres bo prvič v karieri nastopila v vlogi gostiteljice podelitve oskarjev naslednje leto.

Ellen DeGeneres bo 27. februarja 2007 vodila podelitev oskarjev
Ellen DeGeneres bo 27. februarja 2007 vodila podelitev oskarjev FOTO: Reuters

48-letna Ellen DeGeneres bo prihodnje leto, na oskarjih 2007, prvič nastopila v vlogi gostiteljice te prestižne podelitve.

Komičarka, ki je postala voditeljica svojega pogovornega šova Ellen: The Ellen DeGeneres Show, bo tako imela vajeti v rokah 27. februarja, ko se bo odvijala 79. podelitev pozlačenih kipcev, za najboljše filmske stvaritve v gledališču Kodak v Hollywoodu.

"Ellen DeGeneres je bila rojena za gostiteljico oskarjev. Kajti ni večjega izziva kot voditi oskarjevsko ceremonijo. To mora biti nekdo, ki je sposoben voditi šov, da je zanimiv, smešen in svež. Ellen je za to kot ulita," je prepričana producentka oskarjevske ceremonije Laura Ziskin.

Ellen, ki bo vlogo gostiteljice prevzela od komika Jona Stewarta, ni oklevala in ponudbo nemudoma sprejela, obenem pa dejala, da "si je vedno želela voditi oskarje". V tej vlogi pa ni nova, saj je doslej že dvakrat vodila televizijske "oskarje", emmyje.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.