Film/TV

Pirati kralji 'pokovke'

Universal City, 04. 06. 2007 11.20 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Drugi del <i>Piratov s Karibov</i> je veliki zmagovalec letošnjih filmskih nagrad glasbene postaje MTV.

Johnny Depp z nagrado za naj igralca v filmu <i>Pirati s Karibov: Mrtvečeva skrinja</i>.
Johnny Depp z nagrado za naj igralca v filmu <i>Pirati s Karibov: Mrtvečeva skrinja</i>. FOTO: Reuters
Nagrajence filmskih nagrad MTV-ja, ki poteka že 16 let, izglasujejo gledalci preko telefonov, SMS-ov in spletne ankete.

Gledalci glasbene postaje MTV so tudi letos izglasovali najboljši film, igralske dosežke in zanimive filmske trenutke v nekaj prav posebnih kategorijah. Podelitev je potekala v amfiteatru Gibson v Universal Cityju.

Glavni je bil zagotovo gusarski kapitan Jack Sparrow, saj so film Pirati s Karibov: Mrtvečeva skrinja proglasili za najboljši film, Johnny Depp pa je prejel kipec v obliki pokovke za najboljšo vlogo v preteklem letu.

Naj negativec? Kdo drug kot Jack Nicholson ...
Naj negativec? Kdo drug kot Jack Nicholson ... FOTO: Reuters

Najboljši negativec je postal Jack Nicholson za Scorsesejev film Dvojna igra, za najboljši preboj so nagradili 9-letnega Jadena Smitha, za film V iskanju sreče. Borat oz. Sacha Baron Cohen je s svojim filmom slavil v komični kategoriji, obenem pa je prejel še kipec za najboljši poljub, in sicer z Willom Ferrellom za film Kralji hitrosti: Zgodba o Rickyju Bobbyju. Zakaj sta si nagrado zaslužila, sta igralca nato demonstrirala kar na odru v živo.

Sacha Baron Cohen je bil dobitnik kar dveh zlatih pokovk.
Sacha Baron Cohen je bil dobitnik kar dveh zlatih pokovk. FOTO: Reuters

Mike Myers je prejel nagrado za kariero t. i. "MTV Generation Award", najboljši pretep sta uprizorila Gerard Butler in "The Uber Immortal" v epskem filmu 300, za najboljši še-ne-videni film pa so bili izbrani Transformerji. Najboljša parodija je postala United 300 (mešanica United 93 in 300), za študentski film pa so nagradili Josha Greenbauma za izdelek Featured Film: Border Patrol.

Najboljši bojevnik Gerad Butler.
Najboljši bojevnik Gerad Butler. FOTO: Reuters

Dveurno podelitev so popestrili tudi glasbeni nastopi, saj sta Rihanna in Jay-Z zapela pesem Umbrella, soul pevka Amy Winehouse pa je zapela svojo uspešnico Rehab.

Mike Myers
Mike Myers FOTO: Reuters

Paris tarča posmeha

Kljub filmskim nagradam in zvezdnikom, pa je bila v središču pozornosti zadnje čase še posebej razvpita Paris Hilton, ki seveda ni bila nominirana za nobeno nagrado. Blondinka ni smela manjkati, čeprav se je kmalu po podelitvi morala zglasiti v zaporu v Los Angelesu, na prestajanje tritedenske zaporne kazni. Zanimivo pa je bilo, kako je, ko je gostiteljica Sarah Silverman omenila njeno kazen, publika v dvorani navdušeno skandirala. Očitno je javnost zadovoljna, da bo tudi Paris dobila lekcijo.

"Zelo se bojim, a sem pripravljena, da odslužim svojo kazen. Čeprav je to zame težko obdobje, sem vesela, da me podpirajo prijatelji, družina in moji oboževalci," je Paris izjavila ob svojem prihodu.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

wild_girl
13. 08. 2007 19.47
Johnny si Je to res ZasLužil :D in Tudi FiLm Pirati s Karibov !