Film/TV

Stavka scenaristov

Los Angeles, 05. 11. 2007 20.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Nataša Briški
Komentarji
2

Pisci scenarijev v Hollywoodu so odložili peresa. Njihov sindikat se od julija neuspešno pogaja za večje deleže pri zaslužkih.

Pisci scenarijev v Hollywoodu so odložili peresa. Njihov sindikat se od julija neuspešno pogaja za večje deleže pri zaslužkih.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

whereareweheadedto
06. 11. 2007 08.16
Ja, vsakemu svoje. Na žalost večina ljudi rada gleda posebne efekte, tudi na račun zgodbe. Večina filmov iz holivudske produkcije je itak striktno poslovnih projektov in tam ne moreš pričakovati nekaj zares posebnega. Ta stavka je pa samo dokaz več o pohlepnosti industrije. Ne glede na to, katero plat gledaš in koga v tej zgodbi zagovarjaš. Če sploh koga.
meatster@gmail.com
05. 11. 2007 23.50
pfff.... ne bo nobene škode, če za nekaj let stavkajo... njihovi scenariji niso nič vredni. Najboljši holivudski scenarij je primerljiv z zelo slabim scenarijem na japonskem. To je dejstvo zaradi katerega pa ima holivud dosti manjši income od svojih končnih filmov. Ko bodo začeli delati "kvalitetne" filme (scenarij in izvedba), kateri ne bodo vsebovali miljardo brezveznih efektov, bodo mogoče prišli na boljšo nogo. Do takrat pa, ostajam zvest japonski animaciji in ultimativnim zgodbam.