Film/TV

Zombiji tudi četrtič?

Los Angeles, 04. 05. 2007 13.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Režiser Sam Raimi, ki ima na vesti trilogijo <i>The Evil Dead</i>, o zlobnih mrtvecih, obljublja tudi četrti film.

V zombijevski trilogiji se je v zgodovino grozljivk zapisal izvrstni Bruce Campbell. Se bo vrnil tudi četrtič?
V zombijevski trilogiji se je v zgodovino grozljivk zapisal izvrstni Bruce Campbell. Se bo vrnil tudi četrtič? FOTO:

Kultni režiser Sam Raimi, ki zadnjih pet let slovi kot oče filmske trilogije Spider-Man, je najprej zaslovel s kultno grozljivko The Evil Dead (Zlobni mrtveci), ki jo je posnel leta 1981. Film je bil tako uspešen, da je potem posnel še dve, podobno uspešni, nadaljevanji - leta 1987, Evil Dead 2, in leta 1992, Vojsko teme.

Plakat za prvi film iz leta 1981
Plakat za prvi film iz leta 1981 FOTO:

Režiserja sedaj večina pozna po Spider-Manu, njemu pa se očitno malo toži tudi po starih dobrih časih. Povedal je namreč, da upa, da bosta z bratom napisala scenarij za četrti film o zlobnih zombijih.

"Svojega brata Ivana bi rad prepričal, da bi napisala scenarij za četrti film, tako kot sva ga napisala za tretji. To se pogovorjava že dalj časa, a se še nisva spravila k delu," je povedal.

Raimi bo sicer produciral tudi novo različico (remake) originalnega filma iz leta 1981, ki je v načrtu za prihodnje leto. Pravi "feni" zombijev pa bodo najbrž precej bolj veseli, če mu bo skupaj z bratom uspelo posneti četrti del.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.