Film/TV

Si je Craig premislil glede Bonda in se bo vrnil že petič?

London, 07. 08. 2017 18.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Čeprav je britanski igralec Daniel Craig po četrtem filmu, ko je stopil v čevlje tajnega agenta Jamesa Bonda, dejal, da bi si "raje prerezal zapestji", kot ga še kdaj zaigral, si je očitno premislil. Imel je precej kreativnih nesoglasij z režiserjem Samom Mendesom. Ta novega filma ne bo režiral, Craig pa naj bi bil tako še petič Bond, čeprav uradno tega še niso potrdili niti ustvarjalci, niti Craig.

Očitno je bila težava Daniela Craiga Bondovski režiser Sam Mendes.
Očitno je bila težava Daniela Craiga Bondovski režiser Sam Mendes. FOTO: AP

49-letni britanski igralec Daniel Craig je doslej štirikrat obul čevlje najbolj slavnega tajnega agenta v službi njenega veličanstva Jamesa Bonda. Videli smo ga lahko v filmih Casino Royale, Kvantum sočutja, Skyfall in nazadnje v Spectre iz leta 2015.

Producenti so nedavno razkrili, da se bo Bond v 25. filmu vrnil novembra leta 2019, zdaj pa je na dan prišel tudi vzrok, zakaj naj bi si Craig premislil in bo Bonda zaigral tudi petič, čeprav je po prejšnjem zatrdil, da bi si "raje prerezal zapestji", kot da bi še enkrat ponovil omenjeno vlogo.

Očitno so bila kriva kreativna nesoglasja z režiserjem Samom Mendesom, saj je Craig v vlogo privolil kmalu potem, ko se je razvedelo, da Mendes ne bo režiser novega filma. Craig je tako nekajkrat poudaril, da "ima dovolj", a čeprav sta bila z Mendesom dobra kolega in sta se na začetku sodelovanja precej zabavala in šalila. A po dolgotrajnih snemanjih so se zadeve očitno spremenile, saj so se zgodile situacije, ko sta bila na povsem nasprotnih bregovih, zato je trpelo tudi njuno prijateljstvo. "Včasih je bilo med njima tako napeto, da bi lahko ozračje rezali z nožem," so poročali viri.

Kakor koli, Craig se bo očitno vrnil tudi petič, čeprav je sam v preteklosti dejal, da mu je figo mar, kdo ga bo nasledil, je pa svetoval nasledniku, da naj "vlogo izboljša". No, morda bo zanj zdaj najbolje, če bo poslušal kar lastni nasvet ...

 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

nebi
08. 08. 2017 15.37
Bond pred njim je bil eleganten... Sedaj je isti kot Bourne.
Dinho8O
07. 08. 2017 21.25
-7
Bond se je izpel ze pred 10 leti.
bus303
07. 08. 2017 20.41
-9
Naj gre nekam, upal sem da ga zamenjajo. Zadnji Bond je bil popolna katastrofa ..
Supervillain
07. 08. 2017 20.20
-5
Ni pravi za Bonda.
Brus123
07. 08. 2017 19.44
-4
ja, če je Roger Moore vztrajal in vztrajal, brez kondicije in gibčnosti, potem pa lahko tudi Craig