Film/TV

Družinske krize in nenaden odhod zvezdniškega pripravnika

Ljubljana, 22. 08. 2013 12.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V peti oddaji Pripravnika morajo tekmovalci pripraviti oglas za dezodorant. Ženski tim je tokrat številčno nekoliko okrnjen, nekateri člani moškega pa se morajo spopasti z resnimi družinskimi težavami. Jim bo kljub temu uspelo premagati nasprotnice? Preverite na VOYO!

V tokratni oddaji šova Pripravnik ne manjka osebnih zapletov in dram.
V tokratni oddaji šova Pripravnik ne manjka osebnih zapletov in dram. FOTO: The Apprentice
V prejšnji oddaji so ženske spet pometle z moško konkurenco in vodja zmagovalnega tima Selita Ebanks je prigaranih 20.000 dolarjev podarila svoji dobrodelni organizaciji, ki pomaga revnim otrokom v afriški državi Sierra Leone. Iz skupine poražencev je Donald Trump odpustil nekdanjega guvernerja Roda Blagojevicha.
Novo nalogo Donald Trump začne z metom na koš. Tekmovalci morajo namreč pripraviti oglas za dezodorant, ki ga proizvaja glavni sponzor NBA.
Novo nalogo Donald Trump začne z metom na koš. Tekmovalci morajo namreč pripraviti oglas za dezodorant, ki ga proizvaja glavni sponzor NBA. FOTO: The Apprentice

Nenaden odhod enega od tekmovalcev

Pri opravljanju tokratne naloge bosta tima številčno izenačena – pri ženskah sta odsotni Sharon Osbourne, ki jo je v posteljo položila bolezen, in Cyndi Lauper, ki je imela čast spoznati predsednika ZDA in je odletela v Washington. Prav zato si moški obetajo zmago in zanjo so pripravljeni dati vse od sebe. A kmalu se pojavijo težave. Eden od tekmovalcev prejme klic, ki ga povsem spravi iz tira. Kljub skrbem in stiski se odloči, da bo nadaljeval bitko v zvezdniškem pripravniku. Ko se že zdi, da bo moška ekipa v neokrnjeni postavi nalogo izpeljala do konca, jih osupne drug tekmovalec, ki nenadoma in povsem nepričakovano zapusti šov.

Ženska skupina je prepričana o zmagi

Precej bolj gladko gre pri opravljanju tokratne naloge ženskam. Nad svojo zamislijo televizijskega in spletnega oglasa so povsem navdušene in kljub manjšim zapletom tik pred koncem naloge so prepričane, da bodo tudi tokrat zmagale.

Jim bo res uspelo znova premagati moške? Kateri od tekmovalcev je prostovoljno zapustil šov in kaj je botrovalo njegovemu nenadnemu odhodu? Koga pa je v sejni sobi Donald Trump presenetil s slovitima besedama 'odpuščen si'? Preverite v dramatičnem in čustvenem petem delu resničnostnega šova Pripravnik na VOYO!

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.