Film/TV

FOTO: Bitka parov: Aleš o podrobnostih zaroke

Ljubljana, 14. 05. 2016 14.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Tekmovalec Bitke parov Aleš se je odločil, da bo svojo drago Tanjo zaročil kar pred televizijskimi kamerami. Zato je s televizijsko ekipo skoval načrt in ga v deseti oddaji tudi uresničil. Bil je precej čustven trenutek, ki je marsikomu nagnal solze v oči. Aleš nam je o zaroki razkril nekaj podrobnosti.

Zakaj ste se odločili za zaroko v oddaji Bitka parov?

Za zaroko v oddaji sem se odločil iz treh razlogov. Prvič zato, ker sem začutil tako povezanost med nama, da ni bilo več nobenih dvomov. Drugič zato, ker vem, da si je Tanja, ko sva se spoznala, želela velike in posebne poroke. Do danes je ta pogled premaknila bližje mojemu, ki preferira intimno poroko na kaki plaži rajskega otoka. V nekakšno "zameno", sem se zato odločil izkoristiti priložnost in poskrbel da je vsaj snubljelje nekaj posebnega in nepozabnega. Tretjič pa tudi zato, da gledalcem pokažem in dokažem, da zame ni najbolj pomemben denar in materialne dobrine, temveč ljubezen in odnosi.

Si imel to v načrtu ves čas ali si se odločil med snemanjem?

O tem sem začel razmišljati ko sva bila že notri, kakih deset dni  pred izločitveno oddajo. Zatrdno pa sem se odločil na dan izločitve, ker sem vedel da greva domov. Tega sem se tudi zelo veselil in sem želel izkoristiti tisto minuto samo za naju in ne za prepričevanje ostalih, da ostaneva notri. Najini razlogi in cilji za prijavo v oddajo so bili tako ali tako že večkratno izpolnjeni.

Tanja je bila ob Aleševem snubljenju presrečna in mu je takoj padla v objem.
Tanja je bila ob Aleševem snubljenju presrečna in mu je takoj padla v objem. FOTO: POP TV

Si imel prstan s seboj ali si ga kupil v času snemanja na Hrvaškem?

Moj prvotni načrt je bil, da si za samo dejanje sposodim poročni prstan od Bojane, takoj ko pa prideva domov pa ji kupim pravega. Ker pa sem seveda moral svoj načrt deliti z nekaterimi skrbno izbranimi člani produkcijske ekipe, so mi potem oni prijazno priskočili na pomoč in mi priskrbeli prstan. Ta se je na koncu izkazal za njihovo darilo nama, saj so končno spoznali, da sva celo oddajo govorila resnico in da je najina ljubezen močnejša od glavne nagrade.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

kundalinigirl
15. 05. 2016 12.09
-4
Ah to sta tadva,ki učita akrojogo? Prov zoprna sta s tem iskanjem pozornosti,sploh ona-mogoče sem noseča,itd. Koga to briga. Sosedova Micka je tudi breja pa kva pol. :D
juša
15. 05. 2016 10.41
+3
Ah za pet minut slave...iskanje potrditve....ne gre skup z idejo meni je važna le ljubezen in medsebojni odnosi....jokavo in pocukrano...jima pa želim vse lepo in resnične ljubezni ki jo ne bo treba delit s celim svetom in iskat njegove potrditve.
CyChick8
15. 05. 2016 10.41
+1
Čestitke! Meni sta bila najboljši par v šovu.
lalalala1343
14. 05. 2016 17.30
+7
a je noseča al ni ?
23345
14. 05. 2016 14.52
-32
MA KAJ TUKAJ V TEM ŠOVU NE NASTOPAJO SAMO PARI KATERI SO SKUPAJ KAR NEKAJ LET. KAJ JE TO ZARPČNA ODDAJA, ALI BITKA PAROV, KATERI SE POZNAJO. KAKŠNA KOZLARIJA DA TO DELAJO PRED KAMERAMI, RES KATASTROFA
mikerjo
14. 05. 2016 18.55
+14
A bi moral do nje stopit doma pred televizjo pa ji pod nos vršt prstan? Zakaj bi bila tole kar je naredil katastrofa? Eni ste res čudni da ne rečem kaj hujšega.
fifipifi
15. 05. 2016 08.13
+12
Vsak se naj zase odloča. Jaz tega ne bi nikoli naredil, ker bi me žena fentala, za njiju pa se mi zdi idealno, ker sta tak par. Čestitke.