Film/TV

FOTO: Talenti, pohitite na predizbor v Maribor!

Ljubljana, 05. 08. 2015 13.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Danes ste še predzadnjič vabljeni, da strokovni komisiji POP TV predstavite svoj talent! Čakamo vas v Mariboru, kjer je vroče že sedaj! Nadarjeni posamezniki in skupine z raznovrstnimi talenti se vrstijo, vse pa druži ena želja - biti opažen in uspeti! Pohitite, stresite iz rokava svoje adute in jih delite z nami!

Obilica talentov se je, v upanju na uspeh, že predstavila ekipi ustvarjalcev najbolj zvezdniškega šova pri nas. Vse od Obale, preko osrednje Slovenije in Dolenjske na Štajersko, vam sporočajo, da verjemite vase in si upajte. "V življenju je treba poskusiti vse. Prijavite se, izgubiti nimate kaj," je dejal simpatični jodlar Blaž Škrlj na nedeljskem predizboru v Kopru. Danes pa bo vse do 18.00 ure zvečer pestro v prostorih Hotela City v Mariboru.

Solo pevci in skupine, instrumentalisti, plesalci, akrobati, čarodeji in številni drugi, ki menite, da imate talent in bi ga želeli predstaviti tudi širšemu občinstvu, pridite in zablestite! Prijavite se na spletni strani Slovenijaimatalent.si ali direktno na mestu predizbora. Možnost imate samo še danes in jutri, ko se bo dogajanje iz Maribora preselilo v Austria Trend Hotel v Ljubljano!

Več zabavnih utrinkov današnjega dogajanja v štajerski prestolnici pa preverite v fotogaleriji!

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

gangsterist
08. 08. 2015 11.21
+6
kaj talenti iz parlamenta so že bili na predizboru? so strokovnjaki za uničevanje vsega, kar se uničiti da
Warlock.
08. 08. 2015 11.39
+10