Film/TV

Krvoločni vampirji vam lahko prinesejo zanimive nagrade

Ljubljana, 03. 05. 2011 11.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V postapokaliptičnem svetu, uničenem od vojn med vampirji in ljudmi, se duhovnik in nekdanji lovec na vampirje upre cerkvi. Akcijska grozljivka, ki lahko 10 bralcem 24ur.com prinese ogled svetovne premiere in štiri 'tolažilne nagrade'.

Duhovnik je kombinacija zahodnega in azijskega stripovskega sloga.
Duhovnik je kombinacija zahodnega in azijskega stripovskega sloga. FOTO:
Čakajo vas štiri duhovniške halje ...
Čakajo vas štiri duhovniške halje ... FOTO: Continental film
Svetovna premiera filma Duhovnik 3D bo v četrtek, 5. maja, in to v Sloveniji. Gledalci v ZDA si bodo grozljivo potovanje v postapokaliptični svet lahko privoščili le teden dni za nami. Premiera pa prinaša tudi zanimive nagrade. Podelili bomo kar petkrat po dve vstopnici za premiero, ki bo 5 maja ob 20. uri v dvorani XpanD.

Za film Duhovnik sta Cory Goodman (scenarij) in Scott Stewart (režiser) zasnovala zelo podrobno zgodbo, ki razloži, kako je nam dobro znan, a hkrati povsem tuj svet postal prizorišče spopada med dvema povsem različnimi rasama, ki poskušata sobivati. Začetni navdih za zgodbo prihaja iz 18-delne serije Manwha korejskega umetnika in pisca Mina-Wooja Hyunga, ki prav tako nosi naslov Duhovnik.

Duhovnik pa vam bom lahko prinesel še eno zanimivo nagrado … Izžrebali bomo namreč kar štiri uporabnike, ki bodo prejeli duhovniško haljo.

Koga je ugrabil trop krvoločnih vampirjev?

a) duhovnikovo vnukinjo
b) duhovnikovo sestrično
c) duhovnikovo nečakinjo

 

Vse, kar morate narediti, je to, da pravilno odgovorite na zastavljeno vprašanje in odgovore pošljete na: igra@pop-tv.si do četrtka, 5. maja, do 10. ure. Poleg pravilnega odgovora nam morate posredovati tudi vaše podatke – ime in priimek, naslov in telefonsko številko.

Podeljujemo deset vstopnic za svetovno premiero filma Duhovnik
Podeljujemo deset vstopnic za svetovno premiero filma Duhovnik FOTO: Continental film

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Booooooooooring
04. 05. 2011 18.48
js sm tut pomislu na assassin's creed haha res sta podobna
Dark Knight
03. 05. 2011 16.35
ko sem prvic videl poster sem koj pomislil na assassins creed :D
braores
03. 05. 2011 14.28
duhovniške halje..Hmm..zelo priročna stvar. :)