Film/TV

Naomi Watts z Michaelom Keatonom

Los Angeles, 09. 03. 2013 09.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Mehiški režiser Alejandro Gonzalez Inarritu je za svoj novi film, komedijo z naslovom Birdman (Človek ptica), pridobil zvezdniško zasedbo. V njem bodo glavne vloge prevzeli Naomi Watts, Michael Keaton, Emma Stone in Zach Galifianakis.

V glavni vlogi se bo tokrat preizkusila Naomi Watts.
V glavni vlogi se bo tokrat preizkusila Naomi Watts. FOTO: Reuters
Michael Keaton
Michael Keaton FOTO: Reuters

Po dramah 21 gramov, Babilon in Ču do vi to se bo režiser Alejandro Gonzalez Inarritu tokrat lotil lahkotnejše zgodbe. Črna komedija bo pripovedovala o nekdaj priljubljenem igralcu, ki je upodabljal predvsem junaške like, zdaj pa si nekdanjo slavo poskuša povrniti z igro na Broadwayu.

Emma Stone bo upodobila igralčevo hčerko, Wattsova igralko in Galifianakis producenta broadwayske igre. Film naj bi začeli snemati aprila. Inarritu je bil leta 2006 za film Babilon na mednarodnem filmskem festivalu v Cannesu nagrajen za režijo.

Mehiški režiser Alejandro Gonzalez Inarritu je za svojo novo komedijo z naslovom Birdman (Človek ptica) dobil zvezdniško zasedbo igralcev.
Mehiški režiser Alejandro Gonzalez Inarritu je za svojo novo komedijo z naslovom Birdman (Človek ptica) dobil zvezdniško zasedbo igralcev. FOTO: Reuters

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

violeta12
09. 03. 2013 14.03
+14
kako je ta Naomi naravno lepa-prelepa ženska..
Explainator
10. 03. 2013 12.19
-2