Film/TV

Pogreša svoje lase

Los Angeles, 30. 07. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

James McAvoy, čigar najnovejši film Atomska blondinka avgusta prihaja tudi v slovenske kine, se žrtvuje za svojo umetnost. A je priznal, da mu gladka glava, ki si jo mora briti zaradi trenutnega snemanja tretjega filma o X-manu, ni več tako všeč kot nekoč.

Charlize Theron kot vohunka in njen glavni vir James McAvoy v akcijskem trilerju Atomska blondinka
Charlize Theron kot vohunka in njen glavni vir James McAvoy v akcijskem trilerju Atomska blondinka FOTO: Blitz

Škotski igralec James McAvoy se je moral za snemanje filma X-man: Dark Phoenix, ki bo v kinematografe predvidoma prišel prihodnje leto, znova pobriti na 'balin'. A nad videzom profesorja Charlesa Xavierja v tretjem filmu o X-manu McAvoy ni več tako navdušen, kot je bil včasih.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

''Všeč mi je bilo dejstvo, da mi je frizura nekoč omogočala določeno stopnjo anonimnosti, a zdaj tega ni več,'' je razkril pred kratkim. ''V dveh filmih so me vsi videli s pobrito glavo, zato se zdaj počutim že kot kak svetilnik. Kaj pa mi je všeč pri vsem skupaj? Trenutno ne prav veliko. Všeč mi je pričeska po petih do sedmih dneh, a ko je glava popolnoma gladka, sem videti čudno. Edina dobra stvar je, da mi zjutraj ni treba skrbeti za lase.''

McAvoyev pa bo s svojo najljubšo dolžino las sredi avgusta na ogled v slovenskih kinih, v akcijskem trilerju Atomska blondinka, kjer bo delal družbo Charlize Theron. ''Ni se mi bilo treba veliko pretepati, sem pa bil zadovoljen s sabo, ko mi je uspelo obdržati v ustih cigareto, medtem ko me je nalomila Charlize Theron.'' Oskarjevki je režiser v filmu namenil glavno borbeno vlogo vohunke MI6, katere misija je razkrinkati vohunsko verigo. Pri tem pa ji pomaga njen glavni vir agent David Percival, ki ga igra McAvoy.

Glavna igralca filma Atomska blondinka James McAvoy in Charlize Theron ter režiser filma David Leitch
Glavna igralca filma Atomska blondinka James McAvoy in Charlize Theron ter režiser filma David Leitch FOTO: AP

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Perkmandlc
30. 07. 2017 13.52
+1
V prvem stavku spremenite naslov filma avgusta letos, ker Dark phoenix prihaja drugo leto novembra.