Film/TV

PREVERJENO se vrača z novimi zgodbami!

Ljubljana, 19. 08. 2013 15.10 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

PREVERJENO se na POP TV vrača z novo sezono oddaj in s svežimi zgodbami. Prva oddaja, ki bo na sporedu v torek ob 20. uri, bo poletna, saj bodo govorili o nevarnem ozonu in vse bolj čudnih in včasih zelo neprijetnih pikih žuželk ter o ponudbi apartmajev.

20. avgusta ob 20. uri Preverjeno na POP TV začenja novo sezono oddaj. Vsak torek pripravljajo pet zanimivih raziskovalnih zgodb. Poglobljeno, analitično. Od usod ljudi do drugih dogodkov, ki niso pomembni samo za posameznika, temveč za vse nas. Alenka Arko z ekipo v jesen vstopa že v 13. leto ustvarjanja.

Urednica in voditeljica oddaje PREVERJENO na POP TV Alenka Arko.
Urednica in voditeljica oddaje PREVERJENO na POP TV Alenka Arko. FOTO: POP TV
Vabljeni k ogledu prve oddaje nove sezone PREVERJENO v torek, 20. avgusta, ob 20. uri na POP TV.

"Iskali bomo odgovore na aktualno dogajanje okoli nas. Zgodbo začnemo, raziščemo in jo želimo tudi pripeljati do konca. Velik poudarek bomo pri tem namenili njihovemu ozadju, odstiranju plasti, da pridemo do njihovega bistva. Od velikih tem do človeških usod, ki jih bomo kot doslej skušali prikazati nekoliko drugače. Komentirano z bolj preglednim ali povsem novim ozadjem. Tudi s samo formo oddaje, denimo skozi portrete ljudi, kar bodo lahko gledalci spremljali v eni izmed prvih oddaj," je ob začetku sezone povedala urednica in voditeljica Alenka Arko.

Prikazanih že kar okoli 2300 zgodb

Urednica in voditeljica oddaje Alenka Arko poziva vse gledalke in gledalce, da z njimi delijo svoje zgodbe. Zgodbe lahko pošljete na njihov elektronski naslov preverjeno@pop-tv.si ali jih delite na njihovem profilu na Facebooku, razveselili pa se bodo tudi vašega pisma, ki bo na POP TV prispelo po navadni pošti.

V sezoni novinarji in novinarke z urednico in voditeljico predstavijo okoli 190 zgodb. Ob torkovih večerih se jih je tako zvrstilo že približno 2300, čez poletja pa še najodmevnejše izmed njih. Ekipi je uspelo ustvariti visoko profesionalno in med gledalci odmevno tedensko oddajo. Preverjeno je že dobro desetletje najbolj gledana informativno-mozaična oddaja v slovenskih domovih z zvestim občinstvom.

In kam se bodo kamere Preverjenega podale v prvi oddaji?

"Ker začnemo 20. avgusta, bo prva oddaja temu primerna, o stvareh, ki nas tarejo poleti, od nevarnega ozona do vse bolj čudnih in včasih zelo neprijetnih pikih žuželk, pa še o ponudbi apartmajev. Primerjava dveh sosednjih držav, cene, kakovosti, pa še kakšna zgodba bo, za katero se bomo odločili zadnjih hip, da bomo res aktualni," je še povedala Alenka Arko.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni