Film/TV

V kupu novosti tudi hipnoza, bitke parov in dobra dela!

Ljubljana, 14. 12. 2015 16.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 7 min

Na POP TV in Kanal A prihaja pet popolnoma novih domačih oddaj Kaj se tukaj dogaja?, Moja mama kuha bolje!, Bitka parov, Takle mamo in Dobro delo. Poleg že znanih Znan obraz ima svoj glas, Dan najlepših sanj, Usodno vino, Big Brother, MasterChef Slovenija, Vrtičkanje in Polona ga žge. Za povrhu pa še dobri filmi!

Predstavljamo vam naše novosti:

Kaj se tukaj dogaja?
Kaj se tukaj dogaja? FOTO: POP TV

KAJ SE TUKAJ DOGAJA?!

Zabavna oddaja z nepričakovanim zapletom! Štirje popolni tujci bodo morali na odru združiti svoje moči in skupaj opraviti več preprostih izzivov, ki jim lahko prinesejo bogato denarno nagrado. A izzivi ne bodo tako preprosti, kajti tekmovalce bo hipnotiziral najboljši slovenski hipnotizer!

Preproste naloge se bodo izkazale za mnogo težje, saj se bodo hipnotizirani tekmovalci ob določenih sprožilcih začeli nenavadno obnašati. Tako se bodo znašli v mnogih komičnih situacijah, ki bodo gledalce zagotovo nasmejale do solz.

Moja mama kuha bolje
Moja mama kuha bolje FOTO: POP TV

MOJA MAMA KUHA BOLJE!

Kaj se zgodi, ko v kuhinjo postaviš mamo in otroka?! V novi kuharski oddaji bomo iskali mamo, ki je najboljša kuharica. Vendar tokrat ne bodo kuhale mame, ampak njihovi otroci! Hčerke in sinovi, ki so prepričani, da so recepti njihovih mam najboljši, bodo morali sami poprijeti za kuhalnico in pripraviti najljubšo jed svoje mame. A ko se mati znajde za kuharskim pultom, se čas začne hitreje odštevati! Zmagovalni par osvoji bogato nagrado in se uvrsti v naslednji krog tekmovanja.

Bitka parov
Bitka parov FOTO: POP TV
BITKA PAROV

Več parov se bo vselilo v luksuzno vilo, kjer se bo njihovo razmerje znašlo na preizkušnji. Številni izzivi bodo do meja zmogljivosti preizkusili njihovo medsebojno zaupanje in povezanost. Pari bodo z opravljenimi nalogami odločali o svojem obstoju v tekmovanju, temperaturo pa bodo dvignile tudi visoke stave. Na dan bodo privrele solze, ljubosumje, jeza in tekmovalnost, saj se bodo pari potegovali za bogato nagrado in le en par lahko postane zmagovalec.

Takle mamo
Takle mamo FOTO: POP TV
TAKLE MAMO

Spomladi na male zaslone prihaja nova igrana zabavna serija Takle mamo, ki jo pripravljamo po predlogi televizijske uspešnice  Scenes de Menages. V glavnih vlogah nastopajo trije povsem različni pari v različnih obdobjih življenja, ki se vsakdanjih opravil in težav lotevajo, kakopak, vsak drugače. Na malih ekranih kot odrskih deskah je ta uspešnica vedno našla pot v srca svojih gledalcev, saj je prav vsak lahko v katerem od likov prepoznal delček sebe. Kmalu boste ta delček sebe na lahko prepoznali tudi vi!

Dobro delo
Dobro delo FOTO: POP TV

DOBRO DELO

Marsikdo si želi prenoviti dom, pa si tega ne more privoščiti, ker za to nima dovolj finančnih sredstev. Spet drugi nimajo idej, kako stanovanje osvežiti, polepšati in družini omogočiti prijetno bivanje v novi podobi starega doma. V oddaji Dobro delo bomo z ekipo profesionalcev in sponzorjev izbrani družini v stiski pripeljali v dom barve in upanje.

Še zmeraj jahamo zmagovalne konje:

Znan obraz ima svoj glas, Klemen Bunderla
Znan obraz ima svoj glas, Klemen Bunderla FOTO: POP TV

ZNAN OBRAZ IMA SVOJ GLAS

Skupina znanih tekmovalcev bo vsako nedeljo prevzela nove identitete glasbenih ikon, tako tujih kot domačih. Njihove pesmi zagotovo poznamo prav vsi. Kako dobro jih poznajo tekmovalci, pa bomo videli kmalu. Vsako nedeljo bo pred tekmovalci nov izziv, ki ga bodo morali osvojiti v celoti. Katerih osem novih tekmovalcev bo znova streslo medijski parket in poskrbelo za nepozabno pomlad, bomo izvedeli kmalu.

Dan najlepših sanj
Dan najlepših sanj FOTO: POP TV
DAN NAJLEPŠIH SANJ

V prvi sezoni oddaje smo izpolnili 27 različnih želja. Na oddajah v živo nas je obiskalo skoraj 2000 gledalcev. Prejeli pa smo kar 2134 želja. Spomladi prihaja druga sezona oddaje z voditeljem Petrom Polesom, kjer bomo uresničevali najbolj goreče, izvirne in skrite želje! Na spletni strani www.dannajlepsihsanj.si že lahko oddate svojo željo ali željo svojega najbližjega in uresničite sanje.

Usodno vino
Usodno vino FOTO: POP TV

USODNO VINO

Prihaja druga sezona serije Usodno vino. Napeta zgodba o ljubezni, prijateljstvu, spletkah in krivicah preteklosti se bo nadaljevala tam, kjer se je prva sezona končala. Kupidova puščica bo spet izruvana in vprašanje je, če se bosta družini Rozman in Dolinar končno sprijaznili z odločitvami mladih zaljubljencev, ki so v prvi sezoni grozdje zalivali s solzami sreče in solzami žalosti.

Big Brother
Big Brother FOTO: POP TV
Big Brother se vrača v Slovenijo!
 
Je najbolj nepredvidljiv, zabaven in napet izmed vseh resničnostnih šovov. Do sedaj je že poskrbel za trenutke, ki v svetu televizijske zabave nikoli ne bodo potonili v pozabo. Ustvaril je zvezde, izbrance posvetil v zmagovalce, v novi sezoni pa poleg posameznikov v svojo hišo vabi tudi pare! Prijave že potekajo na www.bigbrother.si!

MasterChef Slovenija
MasterChef Slovenija FOTO: POP TV
MasterChef Slovenija

Tudi to pomlad se bodo na POP TV ambiciozni amaterski kuharji pomerili v najbolj priljubljenem kuharskem tekmovanju na svetu, MasterChef Slovenija. Dokazali bodo, da se ničesar in nikogar ne ustrašijo: štoparice, neznanih sestavin, zapletenih receptov, niti pozornega pogleda strogih sodnikov, ki bodo odločali o njihovi usodi. 

Vrtičkanje
Vrtičkanje FOTO: POP TV

Vrtičkanje

Metka in Tina sta tisti moderni vrtičkarici, ki prisegata na tradicionalne prijeme, napredne metode in svetovljansko udeležbo zelenjave in rož na svojem vrtu. Balkonu. Okenski polici. Pridelujeta zdrave in ekološko neoporečne izdelke za dom, telo in polnita ozimnico z domačimi vloženimi dobrotami. Idej, predlogov in namigov jima nikoli ne zmanjka. Le s čim nas bosta presenetili letos?

Polona ga žge - 1
Polona ga žge - 1 FOTO: POP TV

Polona ga žge

Simpatična Štajerka je s svojo energijo, sproščenostjo, vrtenjem po kuhinji, preprostimi recepti in simpatičimi gosti razvajala svoje gledalce. Vrača se že to pomlad, ko bo pokazala, kako v svoje jedilnike vplesti spomladanske pridelke z vrta, lokalne izdelke in jih v zapeljivi obliki ponuditi dobrojedcem in sladkosnedom.

24UR - Edi, Petra, Darja, Jani
24UR - Edi, Petra, Darja, Jani FOTO: POP TV

24UR – PRVA IZBIRA GLEDALCEV!

Najbolj gledana informativna oddaja v Sloveniji je prepričljivo že vrsto let 24UR! Z dinamičnim pristopom, prodornimi in kakovostnimi novinarskimi prispevki, uigranimi voditeljskimi pari, atraktivno grafično podobo in razgibanim ter modernim studiem, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevno-informativna oddaja v Sloveniji. Prva izbira gledalcev je že od jeseni 1999 in hkrati vidno postavlja trende na področju podaje novic. Njeni voditelji so med cenjenimi in najbolj prepoznavnimi obrazi naših malih ekranov.

Preverjeno, Alenka Arko
Preverjeno, Alenka Arko FOTO: POP TV
PREVERJENO

Preverjeno je že vrsto let najbolj gledana aktualno-magazinska informativna oddaja na slovenskih televizijah. V sezoni raziskovalni novinarji z Alenko Arko, ki jo urednikuje in vodi vse od začetka, predstavijo kar okoli 190 zgodb. Preverjeno vsak torek predstavi 5 tematik, raziskovalnih novinarskih zgodb, z natančnimi ter preverjenimi informacijami, podkrepljenimi z avtentično sliko in široko obravnavo. To pomlad prihaja na POP TV Preverjeno z novimi raziskovalnimi zgodbami!

Ker verjamemo v zmage, držimo pesti za najboljše:

Svet na Kanalu A: Gregor Trebušak, Nuša Lesar
Svet na Kanalu A: Gregor Trebušak, Nuša Lesar FOTO: POP TV

Svet na Kanalu A je prvi v svojem terminu

Informativna oddaj Svet je najbolj gledana televizijska vsebina v svojem terminu. Do tega uspeha vodi trdo delo srčne ekipe, ki želi vsak delovnik pripraviti odlično informativno oddajo, ki bo gledalcem predala vse najpomembnejše zgodbe iz sveta in njihovega bližnjega okolja. Z zanimivimi tematskimi rubrikami, prispevki o aktualni problematiki in trendih na vseh področjih bodo informirali svoje številne gledalce tudi v prihajajočem letu.

ŠPORT NA KANALU A:

Moto GP
Moto GP FOTO: Reuters

MotoGP

Tudi letos  se bo sezona MotoGP 2016 začela z nočno dirko v Katarju. Konec sezone 2015 je pustil veliko neizrečenih besed in vroče krvi med dirkači. Se bodo do začetka nove sezone umirlili in pobotali ali se bo nevarno dirkanje, ki marsikdaj že meji na norost, preneslo tudi v naslednje leto?

Liga prvakov
Liga prvakov FOTO: POP TV
Liga prvakov – Gladiatorji zelenic so pričeli pohod do zmage!

Po mnenju nogometnih navdušencev pomlad ni čas za nabiranje rožic, takrat so zelenice že ''v nulo'' pokošene in pripravljne na izločilne boje Lige prvakov. Skupinski del se končuje in v novo leto bo z dvignjeno glavo zakorakalo le še 16 najboljših klubov. Kdo bo novi šampion? V najprestižnejšem nogometnem klubskem tekmovanju sledi najbolje, kar nogomet premore: izločanje do končne zmage.

Na Kanalu A si oglejte njihovo pot do najbolj cenjenega med pokali!

Liga Evropa
Liga Evropa FOTO: POP TV

Liga Evropa – Ostali bodo le najboljši!

Mlajša sestra Lige prvakov iz leta v leto pridobiva na veljavi med klubi in na popularnsoti pri gledalcih. V spomladanski del sezone bo vstopilo kar 32 klubov, a nekateri za zelo kratek čas. Izločilni boji bodo kmalu pokazali, kdo spada v evrosko elito in kdo je do pomladi ''preživel'' zaradi srečnega žreba.  Prenosi najbolj odmevnih tekem lige bodo na sporedu ob četrtkih na Kanalu A!

Prva nogometna liga je ob svoji 25-letnici dobila krila!

Slovenski klubski nogomet se odpravlja na zimski odmor z lahkimi nogami. Izjemne predstave nogometašev in kakovostni prenosi tekem so znova zbudili zanimanje za prvo slovensko nogometno ligo, ki je v svoji jubilejni sezoni obeležila tako rekord gledanosti prenosa derbija  6. kroga na Kanalu A kot tudi obiska stadiona v 15. krogu, ko sta se na najbolj pričakovani tekmi leta pomerila Maribor in Olimpija Ljubljana. Trenutno stanje na lestvici obeta napete boje in vsi nogometni navdušenci že komaj čakajo spomladanski del tekmovanja.
 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Dr88
15. 12. 2015 15.03
+1
Katastrofa samo poneumlljate ljudi z nekimi resničnostnimi showi. Porazno
peggi
15. 12. 2015 09.59
-1
Uff pestra bo pomlad na Pop tv ..Js osebno sem vesela vrnitve najboljše zabavne oddaje Znan Obraz ima Svoj glas upam,da z istim voditeljem:) Potem je tukaj še zelo dobra nabita s čustvi oddaja Dan Najlepših Sanj v kateri se Peter Poles fenomenalno znajde kot voditelj:)Tretja mega cool stvar pa je seveda nogomet in liga prvakov to je pa tud ena najboljših stvari kar so jih kadarkol predvajal na kanalu A verjetno.:) Komaj čakam na februar in na prve tekme lige prvakov ter na pomlad ter vse ostalo :))
Zrkizz
14. 12. 2015 21.41
+20
Cestitke za britje norcev iz ljudi z taksnimi najavami. Hoce clovek pogledat zvecer kaksen film na tv in si delezen same neumnosti, tako da na koncu raje izberes racunalnik.
Mirck111
15. 12. 2015 16.22
+2
Ja samo Usodno vino pa zmaga. Mislim take badarije pa še ne!
-Jani-
14. 12. 2015 21.00
+11
Pop tv= televizija prodanih duš, sami se kaj zmislite, ne pa da skos kopirate od drugih
Ka pa mislis
14. 12. 2015 20.44
+26
Pa miljon reklam vsakih 15 min
modraBaba
14. 12. 2015 20.33
+7
pa kakšno dobro tujo nadaljevanko bi tudi lahko predvajal, npr. Hannibal, ali je to že preveč
yaks
14. 12. 2015 19.43
+27
Kaj ko bi raje kakšne dokumentarne, popotovalne, naravoslovne idr. oddaje začeli predvajat?
Brtoljo
14. 12. 2015 20.22
-6
Yaks, kaj ko ti raje sel na portal od recimo Discoveryja, National ali kaj podobnega pa tam komentiral ??? Aja ga nimajo , saj niso slovenski in njim ni treba nic lokalnih stvari delat.... pa se z lokalnimi frajerji komentatorji se jim ni treba ukvarjat, blagor njim....
yaks
14. 12. 2015 21.07
+5
Kaj ko bi ti svoje brezvezne misli obdržal zase? Zakaj pa imamo slovenske kanale? Konstruktivne kritike niso še nikomur škodile. Če hočejo, da bodo ljudje gledali njihove kanale, nas bojo že poslušali.
MaJya
14. 12. 2015 19.35
+5
Ja dobr bo zdj..pa kaj se??

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.