Film/TV

VIDEO: Na invalidskem vozičku sta zaplesala sanjski ples!

Ljubljana, 19. 08. 2014 13.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Da so sanje uresničljive, če le dovolj verjameš vanje, so vedno znova dokazovali izjemni posamezniki na predzadnjem predizboru v Ljubljani. Talenti z močno voljo do življenja, uspeha in vsega, česar se lotijo, so preplavili Austria Trend Hotel in marsikoga pustili brez besed. Preveri v ekskluzivni videovsebini.

Slovenija ima talent 2014 - predizbori na VOYO
Slovenija ima talent 2014 - predizbori na VOYO FOTO:
Nasmejana Barbara in Klemen sta dokazala, da si meje postavljamo sami.
Nasmejana Barbara in Klemen sta dokazala, da si meje postavljamo sami. FOTO: Aljoša Kravanja
Bila je sončna nedelja, talentirani posamezniki pa so že zjutraj čakali na svojo edinstveno priložnost. Nekateri so prišli svojo srečo poskusiti že drugič, drugi so prišli po strokovno mnenje komisije, bili pa so tudi takšni, ki so svoj talent predolgo skrivali za štirimi stenami. 

Prisrčen plesni par, Klemen in Barbara sta dokaz, da se v življenju da čisto vse, če se le tako odločimo. »Ples mi pomeni izražanje, svobodo gibanja - predvsem slednje - da čutim, na kakšen način se premikam, kaj moje telo zmore. Gre za preseganje mej. Vedno sem imela rada izzive, zato sem se odločila za ples,« nam je zaupala Barbara. Klemen pa nam je razložil, da sta začela plesati prav z angleškim valčkom, saj se s tem običajno vse začne. »Najin namen je to, da se vozička sploh ne opazi med plesom,« zaključi simpatičen plesni par.

Da obvlada Rubikovo kocko kot za stavo, pa je dokazal 14-letni Staš, ki se s tem ukvarja že skoraj dve leti. »Vedno sem želel premagati sošolca – bila sva tekmeca, zdaj sem to dosegel, saj je moj čas 13 sekund. Sestavljam, mešam, uživam,« pove z nasmehom.

Staš je pravi virtuoz v sestavljanju Rubikove kocke.
Staš je pravi virtuoz v sestavljanju Rubikove kocke. FOTO: Aljoša Kravanja

Svoje dopolnjeno znanje plesa je prišel predstavit tudi vedno nasmejani Sandi, ki nam je pokazal nove plesne gibe kar sredi čakalnice. Z veliko vnemo je čakal na svoj nastop pred komisijo, na katerega se je pripravljal s slušalkami v ušesih. »Želim si nastopiti pred novo žirijo in iti stopničko višje. Pokazal bom nekaj drugačnega,« zaključi.

Prvi predizbor v Ljubljani je postregel s pisano množico talentov.
Prvi predizbor v Ljubljani je postregel s pisano množico talentov. FOTO: Aljoša Kravanja

Bili so tudi mnogi pevci in pevke, nekateri tudi taki, ki so svoj pevski nastop pred komisijo malce popestrili. Mala Urša nam je zaupala, da bo skušala navdušiti s petjem in vrtenjem obroča hkrati. »Želim si, da bi naredila predizbor, da bi prišla na avdicijo in da bi bila uspešna,« nam je razkrila svoje sanje.

V čakalnici ni manjkalo tudi nadebudnih harmonikašev, zasanjanih kitaristk in še mnogih zanimivih talentov, ki si jih lahko ogledaš v ekskluzivni videvsebini iz zakulisja prvega predizbora v Ljubljani, kjer lahko vidiš tudi ostale zanimive predizbore, ki so se odvijali v avgustu v vseh večjih mestih po Sloveniji. 

Oglej si avdicije v živo!

Vsi, ki so prepričali komisijo producentov POP TV, bodo že kmalu nastopili na eni od avdicij, ki bodo potekale v SNG Opera in balet Ljubljana. TUKAJ si rezerviraj brezplačno vstopnico.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

pikapolonica6
19. 08. 2014 16.29
+0
na invalidskem vozičku, popravite naslov
utrinek25
19. 08. 2014 15.37
+10
in kje je posnetek, kaj sedaj mislijo kle na tem kokošnjaku, da se bomo še na voyo prijavljal..............................................................................................