Film/TV

VIDEO: Na Obali presenetili z izvirnimi talenti!

Ljubljana, 05. 08. 2015 10.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zmagovalna titula kar dveh resničnostnih šovov je to sezono potovala na slovensko obalo. Pia Filipčič in Sašo Miljuševič sta dokazala, da v slovenskem primorju živi obilo talentiranih ljudi in to so potrdili tudi mnogi nadarjeni posamezniki na edinem letošnjem predizboru na Obali. Več v ekskluzivni reportaži na VOYO!

Enes je tokrat stavil na instumentalno predstavitev.
Enes je tokrat stavil na instumentalno predstavitev. FOTO: Aljoša Kravanja
Predstavilo se nam je nekaj starih znancev šova Slovenija ima talent, med njimi povratnik Enes Kurtović, ki meni, da je v preteklih letih pokazal veliko premalo za napredovanje. "Bil sem trmast, nisem predstavil niti desetine svojih sposobnosti, a tokrat bo drugače," je obljubil rocker po duši, ki je tokrat presenetil z instrumentalnim solo nastopom. Med povratnicami smo ujeli tudi simpatično solo pevko, 24-letno Emo Sladič, ki se je letos predstavila že četrtič in vsem, ki še niste zbrali poguma za prijavo, položila na srce, da nikoli ne obupajte in verjemite vase ter v svoje sposobnosti, neglede na vse.

Poleg lepega števila mladih nadobudnih pevk smo imeli priložnost spoznati tudi simpatičnega mladca Vincenta Cergolja, ki je v Kopru predstavil prav poseben talent. Že dobra tri leta se namreč ukvarja z YoYo triki. "Ne poznam nobenega s takim talentom, ki bi bil že predstavljen širši javnosti, zato sem se ob podpori družine odločil za prijavo," pravi in doda, da je za tovrstno spretnost potrebne izredno veliko vaje.

Vincent ima, tako kot ime, tudi prav poseben talent.
Vincent ima, tako kot ime, tudi prav poseben talent. FOTO: Aljoša Kravanja
Blaž Škrlj v družbi zvestih podpornikov.
Blaž Škrlj v družbi zvestih podpornikov. FOTO: Aljoša Kravanja

Prvič je svojo srečo v šovu poskusil tudi 19-letni primorec Blaž Škrlj, ki se je komisiji predstavil z jodlanjem, saj meni, da je to njegov najmočnejši adut. Stavi na svojo sproščenost in komunikativnost, priznava pa, da je brez večjih pričakovanj. "V življenju moraš poskusiti vse, sem si rekel in ko sem po televiziji videl reklamo, me je sestra kar prijavila," v smehu doda.

Jani Krmac se je POP TV komisiji letos predstavil prvič.
Jani Krmac se je POP TV komisiji letos predstavil prvič. FOTO: Aljoša Kravanja

Debitant na sceni najbolj zvezdniškega šova naše domovine je tudi Jani Krmac, ki se je v svoje rodno mesto Koper za en dan ponovno vrnil iz osrednje Slovenije, kjer se profesionalno ukvarja z dresuro konj po posebni metodi. A POP TV komisiji se ni predstavil s slednjo, temveč s petjem. Pri srcu so mu predvsem italijanske melodije, ki so bile tudi glavna izbira na njegovem seznamu. Nastop je bil zanj posebno doživetje, nekaj kar bi moral izkusiti vsak.

Če ste se morda tudi vi prav danes odločili, da bi svoj talent predstavili širši javnosti, se lahko odpravite v Novo Mesto, kjer pravkar poteka prvi od finalnih treh predizborov. Za tem vas čakata le še dva, in sicer, v soboto 08. 08. 2015 v Mariboru in v nedeljo 09.08.2015 v Ljubljani.

Prižgite svojo zvezdo, saj Slovenija mogoče čaka prav na vas! Več pestrega dogajanja iz Kopra pa preverite v ekskluzivni video vsebini na VOYO!

 

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.