Film/TV

VIDEO: Noč, ki je ne bodo pozabile nikoli

Ljubljana, 12. 06. 2017 20.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V filmu Dekliška noč, navihani komediji scenaristov serije Broad City, se pet najboljših prijateljic s kolidža (Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Ilana Glazer, Jillian Bell in Zoe Kravitz) po desetih letih ponovno sreča na divji vikendski dekliščini v Miamiju.

Pet najboljših prijateljic s faksa se po desetih letih spet sreča in sklene preživeti divji konec tedna v Miamiju. Toda noro žuranje hitro prestopi vse zakonite meje, ko pomotoma ubijejo striptizerja. Medtem ko se bodo skušale izvleči iz precej neugodnega položaja, bo sprva brezskrbna noč skrenila v povsem nepričakovano smer in jih nazadnje združila v trenutkih, ko bodo to najbolj potrebovale.

Ob Scarlett Johansson in Zoe Kravitz nastopajo v glavnih vlogah tudi Kate McKinnon, Jillian Bell in Ilana Glazer, film pa je režirala Lucia Aniello, za katero je to prvi režijski podvig, kar se tiče celovečercev. V stranskih vlogah se pojavita še Ryan Cooper in Demi Moore.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

lala3
12. 06. 2017 22.35
+3
Ne razumem zakaj je potrebno v trailerju pokazat cist cel film!