Film/TV

VIDEO: Pripravite se na izjemno pustolovščino

Ljubljana, 07. 11. 2017 19.25 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Trinajstletnik Adam se poda na pot, da bi našel svojega davno izginulega očeta. Zelo hitro odkrije, da je njegov oče v bistvu legendarni Bigfoot, ki se leta in leta skriva globoko v gozdu, da bi zaščitil sebe in svojo družino pred veliko korporacijo, ki želi eksperimentirati z njim.

Trinajstletni Adam, ki se nekako ne vklopi med sovrstnike, si zadane drzno nalogo, da razvozla skrivnost svojega očeta, ki je že dolgo izginul. Kaj kmalu odkrije, da je njegov oče nihče drug kot legendarno bitje bigfoot, ki se že leta skriva v gozdu, da bi sebe in svojo družino zaščitil pred veliko korporacijo LasKom, ki bi rada na njegovi DNK opravila znanstvene preizkuse.

Sin in oče se povežeta in hitro nadoknadita izgubljena leta in Adam brž ugotovi, da ima tudi sam nadnaravne sposobnosti, o kakršnih niti sanjal ni. Nihče od njiju pa se ne zaveda, da jima je podjetje LasKom, ki je sledilo Adamovim stopinjam, tesno za petami…

Belgijsko-francosko risanko sta po scenariju Boba Barlena in Cala Brunkerja režirala Jeremy Derguson in Ben Stassen. V izvirniku likom glasove posojajo Cinda Adams, Bob Barlen, Cal Brunker, Joey Camen, David Epstein, Christopher L. Parson in Joe Thomas, v slovenski sinhronizaciji pa Blaž Šef (Bogfoot), Sašo Prešeren, Tina Ogrin, Peter Urbanc, Aleksander Golja, Mirko Medved, Katja Ogrin in drugi. Glasbo je prispevala belgijska skupina Puggy.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.