Film/TV

VIDEO: Spider-manovo iskanje odgovorov se je šele začelo ...

Ljubljana, 11. 07. 2012 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Eden najbolj priljubljenih likov na svetu se vrača na velika platna in razkriva novo poglavje Spider-manove dediščine v Neverjetnem Spider-manu. V 3D predstavlja drugačno plat Petra Parkerja.

Najstnik Peter Parker v šoli nikakor ne najde pravih prijateljev, razumevanje najde le pri dolgoletni prijateljici Gwen, ki ji brez uspeha poskuša izpovedati svoja ljubezenska čustva. Življenje se mu postavi na glavo, ko odkrije kovček dolgo pogrešanega očeta. Ker želi raziskati očetovo izginotje, ga sledi vodijo do očetovega nekdanjega sodelavca dr. Connorsa, toda soočenje z njegovimi nenavadnimi poskusi Petra spremeni v superjunaka. Poleg soočanja s svojo novo identiteto se mora Peter spopasti z grozljivim stvorom, ki želi uničiti mesto.

Ekipa Neverjetnega Spider-mana na berlinski premieri
Ekipa Neverjetnega Spider-mana na berlinski premieri FOTO: Continental film
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

pedritsegonita
15. 07. 2012 18.34
-2
ne, ne... Spet so zgrešili z glavnim junakom.... še huje... V tem filmu Peter parker sploh ni Fotograf... Kr neki... Glavni negativec je pa tudi malce zgrešen... Bom kr tko rekel, da je meni osebno Spiderman3 najboljši v franšizi. Edino kar je kull je Mary Jane, ki je lepša kot Dunstova, vendar je v tem Spidermanu blondinka, kar je v nasprotju, saj je M.J. rdečelaska.... Film je pa povprečen in ni vreden kino karte.
NiiCk
11. 07. 2012 20.28
+3
Res me zanima kak bo zadeva Zgledala, ko sme prvič izvedel , da Tobeya ne bo v naslednjem Spider - Manu, sme si mislo: Pa ne no... A zadeva zdaj ne izgleda slabo po Trailerju, edino, kaj me bega, ta Zgodba... Vsi vemo, kako s eje začelo, po prvem delu, iz 2002. Kak so t ezdaj naredili, da je to še pred tistim... Saj pred Tem Peter Parker ni bil spader man, ampak Ordinary man. No bomo videli... Lp ;)
mal1111
13. 07. 2012 22.55
jaz se sem o tem tudi najprej spraševala in se mi je zdelo karneki.... ampak ta spider man je nova franšiza, nima veze s prejšno trilogijo, kot recimo batman (zadnji filmi s Christianom Baleom so čisto svoji, nimajo veze s prejšnjimi)....
WikiX
11. 07. 2012 13.08
+3
Ne moremi si pomagat, medtem ko so eni brali Mikjev zabavnik, smo drugi vsak teden čakali na Spidermana, v Ex-almanahu. Tiste črno bele sličice se ti vtisnejo v spomin bolj kot film. Spiderman ni bil podoben Maguireju, ni bil podoben Garfieldu, še najbolj je bil podoben Nicholasu Hammondu, ki ga je igral The Amazing Spider Mana v TV seriji iz 80.let. Tudi njegove punce so zgrešile film, v stripih ni nobena zgledala kot Dunst ali Stone. Ostalo je pa v novih filmih zelo dobro narejeno, Dr.Octopus, Goblin in vsi ostali, akcijske scene in akrobacije, odlični efekti, v Raimijevih treh filmih so tudi kadri zelo spominjali na groteske iz stripov. Pojma nimam, koliko je izšlo stripov, tiste zgodbice so bile vse fantastične, v filmih pa kot da nikakor nočejo razumeti, da je Spider Man v bistvu socialna drama, na vsak način hočejo ustvariti še enega hi-tech super policaja. Ne da jih ne potrebujemo, ampak danes se pletejo drugačne mreže.
mkrizan
11. 07. 2012 08.48
+17
komaj čakam da prileti na partis :)))