Film/TV

VIDEO: V kino prihaja nadnaravni triler Mesto zločina

Ljubljana, 18. 07. 2016 20.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vizionarski nadnaravni triler scenarista in režiserja Michaela Petronija je poln mračnih in zloveščih vzdušij in njegovo vznemirljivo mirnost prekinjajo eksplozivni prizori, ki dajejo poseben značaj slojeviti skrivnostnosti zgodbe, ki nam zleze pod kožo.

Zagrenjeni psihoterapevt Peter (Adrien Brody) si leto po smrti hčerke še vedno očita, da bi lahko preprečil tragedijo, dokler ga ne zamotijo številne nenavadne zgodbe novih pacientov. Med raziskovanjem vzrokov za njihove psihološke težave, Peter naleti na srhljivo skrivnost, ki ga odpelje nazaj v rojstno mesto. Da bi odkril resnico, se mora spopasti z lastnimi strahovi in očitki iz otroštva, na poti pa mu stoji bližnja oseba, ki je odločena, da bo temačna preteklost za vedno ostala prikrita. Peter se lahko zanese le na pomoč svoji pacientov, toda to je nevarna smer, ki ga lahko odnese preko meje resnice in razuma.

Glavno vlogo v srhljivki Mesto zločina je odigral Adrien Brody, ki ga občinstvo najbolj pozna po oskarju za vlogo v mojstrovini Pianist Roberta Polanskega. Ob njem nastopata še Sam Neill (Jurski park) in Robin McLeavy (Abraham Lincoln: Lovec na vampirje).
Glavno vlogo v srhljivki Mesto zločina je odigral Adrien Brody, ki ga občinstvo najbolj pozna po oskarju za vlogo v mojstrovini Pianist Roberta Polanskega. Ob njem nastopata še Sam Neill (Jurski park) in Robin McLeavy (Abraham Lincoln: Lovec na vampirje). FOTO:

Nadnaravna srhljivka je film Michaela Petronija, scenarista uspešnic, kot so Zgodbe iz Narnije: Potovanje Potepuške zarje, Obred in Kradljivka knjig, za katerega je Mesto zločina že drugi režijski podvig. Film je razvijal kar deset let in opisuje ga kot poklon kinematografskim mejnikom, kot sta Ne glej zdaj (1973) in Šesti čut (1999).

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.