Film/TV

VIDEO: V Mariboru med talenti navdušili mnogi debitanti!

Ljubljana, 11. 08. 2015 10.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Kljub temu, da je v štajerski prestolnici predizbor najbolj zvezdniškega šova pri nas potekal že drugič, raznolikosti ni manjkalo. Med številnimi talenti smo ujeli pesnika Milana, ki je navdušil z avtorsko poezijo in prikupno Parižanko Shérazade, ki stavi na operno petje. Več pestrih utrinkov preverite v ekskluzivnem videu na VOYO!

Karizmatični Milan se je predstavil s čutno avtorsko poezijo.
Karizmatični Milan se je predstavil s čutno avtorsko poezijo. FOTO: Aljoša Kravanja

Milan Bučovnik, pesnik iz Slovenskih Konjic, se je odločil, da bo predstavil svojo strast tudi širšemu krogu poslušalcev. "Večina ljudi, sploh ne ve, da pišem pesmi," je iskreno priznal, ko je doživeto recitiral eno izmed avtorskih del. Glede na pretekla leta spremljanja šova je uvidel, da se kot pisec poezije ni predstavil še nihče in si rekel, da bo letos tudi sam poskusil srečo. "Najti je treba tisti občutek zase in za sočloveka, za okolje v katerem živite in slediti svojemu srcu," je dejal, v upanju, da na stara leta tudi sam izda pesniško zbirko.

Večina talentiranih posameznikov se je tokrat v Mariboru predstavila prvič. Med njimi tudi simpatična pevka Nika Miklavc, ki pravi, da je petje zanjo res poseben izziv in so nastopi nekaj najlepšega, kar se ti v življenju lahko zgodi. A ne samo Slovenci, tudi Francozi so del tega posebnega doživetja, ki te lahko izstreli med zvezde. Kot debitantka je tako svojo prišla prižgati tudi mlada Parižanka Shérazade Boulil, za katero trdijo, da ima res posebne barve glas. Vse prisotne je očarala z opernim petjem, s katerim bi rada izpostavila vse posebnosti, ki mu pritičejo.

Luana in Klara sta dokazali, da so lončki lahko izvrstno glasbilo.
Luana in Klara sta dokazali, da so lončki lahko izvrstno glasbilo. FOTO: Aljoša Kravanja

Popolnoma sta presenetili tudi pogumni mladi glasbenici Luana Kirbus in Klara Bezjak, ki sta dokazali, da je lahko tudi plastičen lonček izvrsten instrument. Uigrani osnovnošolki in zelo dobri prijateljici tako priprave, kot nastope jemljeta za zabavo in sta se zato tudi prijavili. Starši dodajajo, da so vaje včasih lahko zelo hrupne, a ju na njuni glasbeni poti sto odstotno podpirajo.

Lili se je POP TV komisiji predstavila z dinamičnim plesnim nastopom.
Lili se je POP TV komisiji predstavila z dinamičnim plesnim nastopom. FOTO: Aljoša Kravanja

Med plesalci pa je tokrat kraljevala Ptujčanka Lili Fridauer, ki je prav posebna deklica. Že pri rosnih devetih letih pridno sestavlja svoje koreografije, ki se ne enačijo z nobeno od širše znanih plesnih zvrsti. Na predizbor je prišla v spremstvu staršev, ki so na hčerko izredno ponosni. "Nastopi se vrstijo, a posebnih priprav ni, ko Lili pleše, pleše z dušo. Zdi se mi prav, da dela nekaj, na kar je lahko ponosna," z nasmehom doda mama.

V ekskluzivni video vsebini na VOYO preverite zanimive zgodbe ostalih udeležencev, ki so iskrivih oči in vedrih nasmehov polni pričakovanj prišli prižgati svojo zvezdo.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Mojca Roji?
11. 08. 2015 21.36
-1
tisto z lončki sta kopirale od enega tujega šova talentov
opazovalec_
11. 08. 2015 14.00
+0
Veliko jih je povabljenih in s pogodbo!!
bb5a
11. 08. 2015 13.36
+4
Razkrijte rajš kako že v naprej veste kdo bo zmagal, večina jih je nastavljenih...
Winsu2
11. 08. 2015 12.17
-1
Ma itak se lahko prijavi vsak tako da bvz so vsi talenti, tako slovenski, kot iz ostalih držav!
AyrtonS
11. 08. 2015 11.56
+3
takšen bum delate s tem slovenija ima talent kot da je nas slovencev 40 milijonov...verjetno bo počasi zmanjkalo talentov pri nas kaj?hehe...ali bomo šli počasi od začetka
pomlad14
11. 08. 2015 11.37
+8
Ta šov na talente meče slabo luč, talentirani ljudje se zagotovo ne bi pustili blamirati v tej potegavščini.
Mario_7
11. 08. 2015 14.50
ne bom garantiral za zmagovalca ampak med 10 ni blamaže do sedaj še ne, če ti pa kdo pomaga pa to še ni pogodba nikjer ni lahko!!! če pa hočeš z 4 mi nastopi 50 pa to niso veze malo sreče malo vsega čas pa vse pokaže klientelizem pa je vedno bil in bo!!!! komu bi dal če ne "svojemu"