Film/TV

VIDEO: 'Vedno je zabavno igrati malce drznejši, mračnejši lik'

Ljubljana, 20. 08. 2013 12.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Jennifer Aniston, ki večinoma igra pridna in dobra dekleta, je s filmom Kako se znebiti šefa? dokazala, da zna biti tudi zelo poredna. Kako se je znašla v vlogi slačipunce, ki se mora pretvarjati, da je žena tihotapca mamil, pa si lahko od četrtka ogledate v naših kinematografih.

To vlogo igra v filmu Mi smo Millerjevi (We're The Millers). Poleg nje nastopajo še Jason Sudeikis, Will Poulter in Emma Roberts. Kaj sta o filmu povedala glavna protagonista, si lahko ogledate v ekskluzivnem intervjuju zgoraj.

O filmu

Jennifer je tokrat upodobila cinično striptizeto Rose.
Jennifer je tokrat upodobila cinično striptizeto Rose. FOTO: Blitz
David Clark (Jason Sudeikis) prodaja marihuano kuharjem, navijaškim mamam in podobnim strankam, pri tem pa se ogiba mulariji – navsezadnje ima moralna načela. Ko skuša pomagati lokalnim najstnikom, ga napade trojka klatežev. Poberejo mu zalogo trave in vso gotovino, zaradi česar svojemu dobavitelju Bradu (Ed Helms) dolguje precej denarja. Da se odkupi – in ostane živ in zdrav – mora iz Mehike za Brada pretihotapiti novo pošiljko. Skupaj zbere cinično striptizeto Rose (Jennifer Aniston), Kennyja (Will Poulter), ki bi od njega rad kupoval travo, in najstniško brihto z ulice Casey (Emma Roberts), da mu pomagajo izpeljati preprost načrt: lažna soproga, dva namišljena otroka in bleščeč bivalnik… In "Millerjevi" se ob 4. juliju odpravijo južno od mehiške meje za konec tedna, ki ga bo gotovo okronal ognjemet …

Film je po scenariju Boba Fisherja, Steva Faberja, Seana Andersa in Johna Morrisa (po zgodbi prvih dveh) režiral Rawson Marshall Thurber.

Kljub številnim zabavnim nesoglasjem mora navidezna družinica na dolgi poti ohranjati videz složne družine, toda ko jim začnejo za vrat dihati nadležni turisti, sumničavi policisti in mehiški kriminalci, se njihova pot spremeni v komični brezglavi beg.
Kljub številnim zabavnim nesoglasjem mora navidezna družinica na dolgi poti ohranjati videz složne družine, toda ko jim začnejo za vrat dihati nadležni turisti, sumničavi policisti in mehiški kriminalci, se njihova pot spremeni v komični brezglavi beg. FOTO: Blitz
  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Urkoš
20. 08. 2013 12.20
+17
ojej kakšne rahitične noge ima pa ta emma :S
janez r1
20. 08. 2013 17.01
+10
kako se znebiti sefa je dve leti star film!