Film/TV

VIDEO: Izjemni talenti na poti do svojih sanj!

Ljubljana, 20. 08. 2014 16.10 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
Avtor
S.S./A.K.
Komentarji
5

Vsi talenti, ki so morda oklevali do zadnjega, so imeli pretekli ponedeljek še zadnjo priložnost, da se predstavijo komisiji producentov in zaživijo svoje sanje. Da leta pri tem niso pomembna, je dokazal Maks, 78-letni plesalec stepa, ki pravi, da 'hec mora bit''. Kdo pa so še ostali talenti, si oglej v ekskluzivni videovsebini na VOYO!

Slovenija ima talent 2014 - predizbori na VOYO
Slovenija ima talent 2014 - predizbori na VOYO FOTO:

Zadnja avdicija je postregla s pisano množico posameznikov, ki verjamejo v svoje sanje.
Zadnja avdicija je postregla s pisano množico posameznikov, ki verjamejo v svoje sanje. FOTO: Aljoša Kravanja
Na avdicijo je prišel tudi simpatičen in zgovoren mlad pevsko-plesni par, ki je kar prekipeval od čudovite energije. Da združita petje in ples, sta se odločila, ko sta ugotovila, da sta oba umetnika po srcu. »Ko sva se spoznala, sem začutila, da je sonček,« je z nasmehom razkrila Patricija in nadaljevala, da želita nastop s poudarkom na čustvih. »Skozi umetnost se da izraziti problematiko, ki se dogaja v svetu,« sta dejala, kar se jima zdi posebej pomembno pri ozaveščanju mladih.

»Takrat, ko se nehaš zabavati, je konec,« pravi Maks, ki zadnje leto in pol predvsem uživa v step plesu. Pomeni mu sprostitev, rekreacijo in veliko zabavo - celo tako zelo, da bi odredil 'stepanje' v šoli kot obvezni predmet. »Ples je zame neke vrste izziv," pove, in še doda, da se je vsega, kar ni počel v mladih letih, pač lotil zdaj. »Hec mora bit',« zaključi v smehu.

Po prepoznavnost pa sta prišla tudi plesalca 'breakdanca', ki bi se rada v življenju s tem tudi profesionalno ukvarjala. »Pripravila sva se, prvi vtis bova pustila zelo močan, za naprej pa imata še stvari na zalogi,« sta razkrila pred nastopom. Talentom in vsem mladim svetujeta: »Verjemite v svoje sanje. Drugi vam lahko dajo napotke, vi pa morate delati, da nekaj dosežete!«

Baletka Ana že od malih nog sanja o tem, da bi njen talent opazili tudi drugi.
Baletka Ana že od malih nog sanja o tem, da bi njen talent opazili tudi drugi. FOTO: Aljoša Kravanja

Baletka Ana je prišla na predizbor Slovenija ima talent prav na pobudo svoje mame, ki je mnenja, da je to odlična priložnost zanjo. »Ana sama dela koreografijo, si izmišlja različne gibe, združila je nekaj, česar doslej še niste videli.« Ana pa je potrdila, da si je že od malega želela svoj talent pokazati drugim. »Če bi me izbrali na avdicijo, bi bila najsrečnejši človek na svetu,« pove, mama pa z nasmehom potrdi, da je resnično rojena za nastope pred kamerami.

Smeha in zabave med čakanjem na nastop ni manjkalo.
Smeha in zabave med čakanjem na nastop ni manjkalo. FOTO: Aljoša Kravanja
Skrivnostni Tilen pa je na avdicijo prišel pokazat zanimive čarovniške trike. »Sprva sem se učil z interneta, potem pa sem trike razvijal kar sam,« razloži svojo strast. Da je zelo dober čarovnik, potrdita tudi prijatelja in hkrati razkrijeta, da jima je Tilen vsak večer predstavljal trike in se tako pripravljal na nastop pred komisijo producentov. »Želim si pokazati, da tudi v Sloveniji obstaja 'street magic',« z zanosom zaključi Tilen. 

Na zadnjo avdicijo je prišlo tudi nekaj pevcev, med katerimi je bila Jasmina, ki že dolgo sanja o velikem odru in dobrem ozvočenju. Z udeležbo v šovu pa želi svojima otrokoma pokazati še nekaj – to, da ne smeta pustiti, da ju strah hromi. 

Prišli so prižgat svojo zvezdo. Komu bo uspelo? Zagotovi si brezplačne vstopnice za ogled avdicijskih predstav!
Prišli so prižgat svojo zvezdo. Komu bo uspelo? Zagotovi si brezplačne vstopnice za ogled avdicijskih predstav! FOTO: Aljoša Kravanja

Oglej si avdicije v živo!

Vsi, ki so prepričali komisijo producentov POP TV, bodo že kmalu nastopili na eni od avdicij, ki bodo potekale v SNG Opera in balet Ljubljana. TUKAJ si rezerviraj brezplačno vstopnico!

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

vozilo1234
22. 08. 2014 11.59
Največji talenti so na POP TV . PLANET bo sedaj imel kmetijo bravo končno nekaj za pogledati. j.... ti talente in kuharijo
bb5a
21. 08. 2014 15.32
-3
Povdarek na "izjemni":D Slovenija ma ta Lent oziroma toti, talenta pa žal nima...
zizike666
20. 08. 2014 18.34
+2
In njihove sanje se bodo izpolnile na tem vašem šovu...pajade...
Domen Dolenc 1
20. 08. 2014 18.28
-1
Pester program na popu... Ze par let eno in isto, pa vsako leto slabse
ssecnik
20. 08. 2014 17.18
+3
"Talent" je tisti,ki tole gleda.