Film/TV

Will Ferrell kot Ronald Reagan? Dobra ali slaba ideja?

Los Angeles, 29. 04. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Komik in igralec Will Ferrell se je v svoji karieri že lotil oponašanja predsednika in sicer je komično prikazal nekdanjega ameriškega predsednika Georgea W. Busha. Zdaj pa naj bi igralec upodobil tudi Ronalda Reagana.

Will Ferrell kot Ronald Reagan?
Will Ferrell kot Ronald Reagan? FOTO: Reuters

Igralec Will Ferrell, ki je oznako najbolj "preplačan" igralec v Hollywoodu dobil že dvakrat, naj bi se lotil filma o nekdanjem predsedniku Ronaldu Reaganu. Bo tako igralec, ki je večinoma igral v komedijah, kot so Melinda in Melinda, Bolj čudno kot fikcija, Škrat, Modeli stare šole, V objemu čarovnice in drugih, zajadral v malce bolj resne vloge? Čeprav se trenutno še ne ve, kakšnega žanra bo film.

Mike Rosolio bo zadolžen za scenarij, film, ki še nima naslova, pa naj bi se dogajal v času, ko je Reagan zbolel zaradi Alzheimerjeve bolezni, zgodba pa naj bi sledila pripravniku, ki prepričuje Reagana, da je le najeti igralec.

Leta 2012 je sin Ronalda, Ron Reagan, v knjigi My Father at 100 zapisal, da je imel njegov oče v času mandata najverjetneje znake bolezni, vendar pa se jih še ni zavedal: "Nisem našel nikakršnih dokazov o tem, da se je moj oče ali kdorkoli drug zavedal zdravstvenega stanja v času, ko je bil predsednik. Bi moj oče odstopil, če bi diagnozo dobil leta 1987? Verjamem, da bi," je takrat komentiral njegov sin.

Ronald Reagan je umrl leta 2004, ko je bil star 93 let, diagnozo Alzheimerjeve bolezni je sicer dobil že leta 1994, pet let po tem, ko je zaključil svoj predsedniški mandat. Umrl je zaradi zapletov, ki so sledili bolezni.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

morjeblata
29. 04. 2016 13.10
+3
Glede na svoje sposobnosti in igralski talent , bi najbolj verodostojno upodobil greznico .
zbuks
29. 04. 2016 15.43
+0
LLxx
29. 04. 2016 09.20
+2
frank the tank