Glasba

Aerosmith izdali 'glasbo iz druge dimenzije'

Boston, 10. 11. 2012 07.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Legendarna ameriška skupina Aerosmith je izdala svoj 15. studijski album z naslovom Music From Another Dimension. Na njem sta se znašli tudi oboževalcem že znani novi skladbi Legendary Child in What Could Have Been Love.

Aerosmith so pri ustvarjanju težko pričakovanega albuma po mnenju mnogih ostali zvesti svojemu glasbenemu izrazu.
Aerosmith so pri ustvarjanju težko pričakovanega albuma po mnenju mnogih ostali zvesti svojemu glasbenemu izrazu. FOTO: Reuters

Steven Tyler
Steven Tyler FOTO: Reuters

Music From Another Dimension je prvi album z avtorskimi skladbami skupine od leta 2001, ko je izšel Just Push Play. Še pred izidom albuma so se člani skupine Aerosmith podali na ameriške koncertne odre. Zadnji datum v sklopu turneje The Global Warming Tour je najavljen za koncert v Bridgestonu 13. decembra.

Dan pred volitvami v ZDA so "poredni fantje iz Bostona", kot jih nekateri imenujejo, poskrbeli za svojevrstno promocijo novega albuma. Nastopili so na dvorišču stavbe, v kateri so nekoč živeli nekateri člani zasedbe. Množico so navdušili z novimi skladbami in z uspešnicami, kot sta Walk This Way in Sweet Emotion.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.