Glasba

AVDIO: Jasmin Stavros o ljubosumnih ljudeh

Zagreb, 19. 08. 2013 09.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Po uspešni skladbi Reggae Dalmatino, ki jo je hrvaški kralj zabave Jasmin Stavros premierno predstavil v Vodicah pred 40.000 ljudmi, se pevec zdaj predstavlja z novo skladbo Ljubomorni ljudi.

Tokrat se je pod glasbo in besedilo podpisal Dušan Babić, avtor aranžmaja in produkcije pa je Bojan Dragojević. Gre za vrhunski avtorski tandem, ki je ustvari že Stakijev veliki hit Opala, ki ima na Youtubu že krepko več milijon ogledov.

"V veselje nama je vnovično sodelovanje z Jasminom Stavrosom po velikem hitu Opala, s katerim je Stakiju uspelo prevetriti in na noge spraviti skoraj celo nekdanjo Jugoslavijo. Staki je glasbenik, ki je pripravljen sprejeti izziv svežih aranžmajev, ki jih ustvarjamo mlajši sodelavci, in to lahko naredijo samo pevci, ki so z vsem srcem posvečeni glasbi, kar Stavros zagotovo je," je povedal Dušan Babić in dodal, da je Staki pevec z zelo specifičnim glasom in posebno energijo. Po toliko letih uspešne kariere je še vedno zelo zanimiv za mlado občinstvo.

Stavros pa je povedal: "Ponovno sodelovanje s tandemom Babić in Dragojević je bilo težko pričakovano, saj smo se že pri pesmi Opala takoj ujeli. Ljubomorni ljudi je pesem, pri kateri smo sodelovanje še nadgradili, in tokrat ustvarili pesem nabito z dinamično energijo in veliko emocijami popolnoma drugačne narave."

Jasmin Stavros
Jasmin Stavros FOTO: scardona/agencija ekskluzivno

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

nike007 1
19. 08. 2013 23.26
+1
ta pa izdaja muske kot po tekočem traku..legenda:)
f u
19. 08. 2013 16.09
-2
še vedno brca
Petra Vidovi?
19. 08. 2013 11.50
+9
Mi je všeč, čeprav je v preteklosti imel tisočkrat boljše pesmi...