Glasba

AVDIO: Kesovija razkriva skrivnost življenja

Ljubljana, 12. 11. 2012 10.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

''Srce se še vedno ni utrudilo,'' pravi legendarna hrvaška diva Tereza Kesovija po več kot 50 letih izjemne kariere. Dokaz za to je tudi njen novi komad, ki ga podarja slovenskim oboževalcem.

Tereza Kesovija živi za glasbo. Diplomirala je sicer iz igranja na flavto, ljubezen do petja pa je bila močnejša. V svoji polstoletni karieri je posnela pesmi v kar devetih različnih jezikih in osvojila vrsto uglednih festivalskih nagrad.

K mozaiku njenih izjemnih in legendarnih pesmi, kot so Nježne strune mandoline, Prijatelji stari gdje ste, Nono, moj dobri nono, Sviraj mi sviraj, Na Stradunu, Mladosti, moja lijepa mladosti je zdaj dodala še en kamenček – skladbo z naslovom Tajna života. Slišati jo bo moč tudi na njenem prihajajočem koncertu, ki ga bo pevka imela pri nas konec tega meseca. Poleg nje bo nastopila tudi klapa Intrade.

Tereza živi za glasbo.
Tereza živi za glasbo. FOTO: 24ur.com

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

orlandorabas
12. 11. 2012 14.22
+11
Večna in edina - Tereza Kesovija - dama v pravem pomenu besede, po vsem hudem, kar je doživela še vedno lepa in z odličnim vokalom. Še na mnoga leta !!
periot22
12. 11. 2012 12.14
-6
Tereza ima lepe pesmi, ampak če že hoče katerega podariti slovencem bi ga lahko odpela v slovenskem jeziku!
Marianela
12. 11. 2012 11.23
+13
Draga Tere, hvala ti za vse lepe melodije, ki nam lepšajo turobne dneve, naj tvoje srce še dolgo bije, ostani nam zdrava in srečno !!!