Glasba

AVDIO: Severina z zlomljeno nogo, Stavros pa z roko

Ljubljana, 17. 09. 2012 20.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Hrvaški glasbenik Jasmin Stavros, ki je zelo popularen tudi pri nas, je izdal nov komad z naslovom Ona me ostavlja, sicer pa je polno zaposlen s koncertiranjem. Svojim nastopom se ne misli odpovedati kljub nedavni poškodbi …

Jasmin Stavros, ki je znan po tem, da so njegovi koncerti vedno nabiti z veliko energije, ob kateri obiskovalci plešejo dolgo v noč, se predstavlja z novo skladbo Ona me ostavlja.

Pesem temelji na resnični zgodbi, napisal pa jo je Vinko Didović, Jasminov dolgoletni prijatelj, s katerim sta ustvarila že uspešen hit Dani. Producent najnovejše skladbe je Igor Ivanović.

Novi komad je sicer Stavros poskusno pel že med svojo poletno turnejo in med občinstvom z njim vedno požel izvrsten odziv. Zato je prepričan, da bo skladba velik hit.

Glasbenik si je sicer pred nekaj dnevi zlomil roko, a ga to ne ovira na koncertnih odrih. Kot tudi ni Severine, ki je pred leti nastopala celo z zlomljeno nogo.

Stavros ne more brez glasbe. Ustvarja in nastopa namreč kljub zlomljeni roki.
Stavros ne more brez glasbe. Ustvarja in nastopa namreč kljub zlomljeni roki. FOTO: Izvajalec

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.