Glasba

AVDIO: Skupina Nočni skok predstavlja skladbo Stiskaj!

Ljubljana, 23. 06. 2012 14.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Skupina Nočni skok je dodobra znana predvsem na primorskih koncih, odkar je na radijske postaje poslala svojo prvo avtorsko skladbo Stiskaj!, pa upa, da se jim bodo odprla tudi plesišča širom Slovenije.

Nočni skok sestavljajo: pevka Nika Hrvatin, Marino Bubola (harmonika, trobenta), Bruno Viler (bobni, vokal), Jani Bandel (klaviature, vokal) in Matej Ivančič (kitara, vokal).
Nočni skok sestavljajo: pevka Nika Hrvatin, Marino Bubola (harmonika, trobenta), Bruno Viler (bobni, vokal), Jani Bandel (klaviature, vokal) in Matej Ivančič (kitara, vokal). FOTO: Arhiv izvajalca

Skupina Nočni skok je do nedavnega sodelovala s pevko Jerico Haber, ki je mnoge z glasom in stasom prepričala že v šovu Slovenija ima talent, zdaj pa z njimi v vlogi vokalistke nastopa postavno dekle z odličnim vokalom – Nika Hrvatin. Za skladbo Stiskaj!, ki na deloma zabaven, a še kako resničen način govori o recesiji, zategovanju pasu in vseh drugih tegobah današnjega vsakdana, so pred kratkim posneli tudi svoj prvi videospot. Za kamero je stal Jani Pavec, band pa se je nadvse intenzivno trudil v pasji vročini na terasi piranskega hotela. Da dehidracija le ne bi bila prehuda, so jo dodobra gasili z različnimi napitki. Glavni vokalist v skladbi harmonikar Marino in Nika sta kasneje tudi super odigrala svoji vlogi v igranem delu spota, kjer igrata tipičen slovenski delavski par, ki si želi na morje, pa mu finančno nikakor ne znese.

Poleg skorajšnje premiere videospota za pesem Stiskaj! za to poletje napovedujejo številne nastope na vseh najboljših veselicah in "šagrah" na Obali.

Skupino Nočni skok sestavljajo: pevka Nika Hrvatin, Marino Bubola (harmonika, trobenta), Bruno Viler (bobni, vokal), Jani Bandel (klaviature, vokal) in Matej Ivančič (kitara, vokal).

Pevec Marino je na snemanju videospota užival v družbi plesalk.
Pevec Marino je na snemanju videospota užival v družbi plesalk. FOTO: Arhiv izvajalca
  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

infojanez
23. 06. 2012 20.42
+8
Skladba bo najbrž uspešnica na Radijo Banja Luka.
sara100
23. 06. 2012 14.43
+3