Glasba

AVDIO: Spomin na veliko noč

Zagreb, 31. 03. 2012 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Legenda hrvaške popularne glasbe Jasmin Stavros, ki je znan po tem, da so njegovi koncerti vedno nabiti z veliko energije, ob kateri obiskovalci plešejo dolgo v noč, se tokrat predstavlja z bolj umirjeno skladbo.

Kralj zabav Jasmin Stavros je za svoje oboževalce znova pripravil glasbeno poslastico. Skupaj s prijateljem Mariom Mihaljevićem sta napisala in uglasbila duhovno pesem o veliki noči, navdih zanjo je Stavros, ki ima za sabo iskrivo glasbeno kariero, polno hitov, kot so: Alkohol, Ima dana, ženske, Rastanimo se, Umoran, Neka je šarala, Idem u Sloveniju, Nemoj se udavati, Rujan, Ima nas još (Ko pijane budale) …, dobil iz svojega življenja.

Kralj zabav je znova ustvaril glasbeno poslastico.
Kralj zabav je znova ustvaril glasbeno poslastico. FOTO: Igor CC Kelčec
Številnim Stavrosovim življenjskim zgodbam boste lahko že maja v živo prisluhnili tudi v Ljubljani, kamor pa ne bo prišel sam, pač pa s svojim velikim prijateljem Draženom Zečićem. Ta se tega že zdaj zelo veseli.

"Komaj čakava, da po dolgem času spet nastopiva skupaj v Križankah, saj je to eno izmed najlepših koncertnih prizorišč v Sloveniji,'' je za naš portal povedal Zečić, ki trenutno promovira album Crni kralj i bijela dama, ki je le v nekaj mesecih dosegel zlato naklado, Stavros pa nam je v zvezi z nastopom zaupal še nekaj podrobnosti: "Pripravila sva poseben program, nastopila bova vsak s svojim spremljevalnim bandom in koncert bova obogatila tudi s posebnimi gosti, ki zaenkrat ostajajo še skrivnost. Izjemno se veseliva nastopa, saj bodo ljudje dobili od naju res najboljše, kar premoreva. To bo zagotovo zabava, ki jo bo vredno pomniti še dolga leta,'' nam je povedal Stavros.

Oba glasbenika sta znana po tem, da vedno znova razprodata koncerte, tako da ni čudno, da gredo karte za njun nastop v Ljubljani za med.

Nedavno je Stavros 20 najbolj gorečih slovenskih oboževalcev razveselil z večerjo s kar štirimi hodi.
Nedavno je Stavros 20 najbolj gorečih slovenskih oboževalcev razveselil z večerjo s kar štirimi hodi. FOTO: Tomaž Pirman

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.