Glasba

AVDIO: Stavros znova mlad

Ljubljana, 18. 04. 2012 17.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Jasmin Stavros, ki se že mrzlično pripravlja na veliki ljubljanski koncert, na katerem bo nastopil tudi Dražen Zečić, bo vse svoje oboževalce razveselil s prav posebnim darilom. Prvič bo namreč v živo zapel svojo najnovejšo pesem, ki jo je ravnokar izdal.

Kralj zabav Jasmin Stavros ne počiva.

Po umirjeni skladbi Onda se sjetim uskrsa se zdaj predstavlja z bolj poskočnim komadom Opet mlad, pri kateri je moči združil s Tončijem in Vjekoslavom Huljićem.

"Nastopi Jasmina Stavrosa, njegov način življenja in aktivno ukvarjanje s športom me spominjajo na dvajsetletnika in ravno to me je navdihnilo za to pesem,“ je povedal Tonči.

Najnovejšo skladbo bo Stavros premierno v živo zapel na velikem ljubljanskem koncertu, na katerem bo nastopil tudi Dražen Zečić. Koncerta se oba glasbenika že zelo veselita.

Po umirjeni skladbi Onda se sjetim uskrsa se Stavros zdaj predstavlja z bolj poskočnim komadom z naslovom Opet mlad.
Po umirjeni skladbi Onda se sjetim uskrsa se Stavros zdaj predstavlja z bolj poskočnim komadom z naslovom Opet mlad. FOTO: Miro Majcen

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.