Glasba

Čarobna Nina Badrić

Zagreb, 29. 11. 2007 13.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nina Badrić se z novim albumom „07“ predstavlja kot izjemna solistka in dovršena glasbenica.

Na novem albumu se Nina Badrić predstavlja tudi kot avtorica besedil.
Na novem albumu se Nina Badrić predstavlja tudi kot avtorica besedil. FOTO: E plus

Po letu 2003, ko je izdala studijski album Ljubav, in letu 2005, ko mu je sledil še koncertni Ljubav za ljubav, se tudi tokrat Nina Badrić predstavlja kot kakovostna glasbenica. O svojem novem albumu pravi: „Za mano je 12 mesecev priprav, zbiranja materialov (razmišljanj, katera ekipa bi bila najboljša za vsako pesem), dela in snemanj, vendar ne s ciljem, da bi ponovila uspeh 'Ljubav' - ta je bil res nekaj posebnega - temveč da občinstvu poskušam ponuditi najboljše, kar ta trenutek zmorem in znam.“

Če je bil Čarobno jutro prva in najopaznejša mala plošča z albuma Ljubav, sta na novem kar dve čarobni srečanji.
Če je bil Čarobno jutro prva in najopaznejša mala plošča z albuma Ljubav, sta na novem kar dve čarobni srečanji. FOTO: Dare Čekeliš

Album začneta in zaključita dva dueta. Ljiljana Butler, ki je že desetletja prisotna na glasbeni sceni ter Montell Jordan, izvajalec uspešnice kot so This Is How We Do It, Let It Ride, Get In On, Tonite, .... Ne smemo pozabiti še enega dejstva - oba gosta na novem albumu - Montell Jordan in Ljiljana Butler - nista le gosta Nine Badrić kot pevke, temveč tudi kot avtorice.

Nina Badrić si želi nastopiti tudi na hrvaškem izboru Dora.
Nina Badrić si želi nastopiti tudi na hrvaškem izboru Dora. FOTO: E plus

Sicer pa je naslov albuma 07 simboličen na več ravneh. Poleg letnice izdaje albuma in že pregovorno srečnega števila sedem, predstavlja tudi Ninino sedmo CD izdajo in seštevek produkcij, ki sta si jih med seboj razdelila Ante Gelo in Baby Dooks.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

GnilaRozica
29. 11. 2007 15.29
Bejba ima roko ko Zavec