Glasba

'Če nosimo ljubezen v sebi, jo vedno tudi srečamo!'

Ljubljana/Medvode, 31. 12. 2011 13.17 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Boštjan Tušek
Komentarji
3

Domačima metal zasedbama Infidia in Metalsteel sta se v letu 2011 uresničili najmanj dve želji. Prva je v ljubljanski Cvetličarni nastopila kot predskupina zasedbi Epica, druga pa izvedla jubilejni koncert ob 10-letnici obstoja, obenem pa izdala prvi domači dvojni živi metal album.

Metalsteel so v preteklem letu zaznamovali 10-letnico obstoja in izdali prvi slovenski dvojni "live" metal album. (Foto: Arhiv izvajalca)
Metalsteel so v preteklem letu zaznamovali 10-letnico obstoja in izdali prvi slovenski dvojni "live" metal album. (Foto: Arhiv izvajalca) FOTO:
"Z Metalsteel smo pričeli v teh dneh počasi tudi pripravljati nov material, novo leto 2012 pa bomo pričakali vsi skupaj z družbo na zabavi pri bobnarki Daši. Za decembrske dobre može se z malenkostmi obdarujemo v krogu družine, ob rojstnih dnevih pa tudi z bližnjimi prijatelji. V imenu snežnih gospodov in pa za rojstni dan podarim tisto, kar bi si sam najbolj želel, za darila pa gledam, da bodo uporabna in z veseljem uporabljena. Sicer pa je največje darilo to, da imamo koga obdarovati! Metalsteel smo poleg koncertov v preteklem letu posneli in izdali dvojno koncertno ploščo. Za prihajajoče leto upamo, da bo vsaj tako uspešno kot iztekajoče se, Zemlji pa želimo, da bo še naprej plesala med zvezdami, predvsem pa da je ne bo konec 21. 12. 2012! Za vsa bitja, ki jo koristimo, pa čim več sreče, ljubezni in zdravja!" je povedal Beny Kic, vokalist in kitarist Metalsteel.

Infidia načrtuje drugi album, vmes pa se člani ukvarjajo tudi z drugimi projekti. V 2011 so med drugim nastopili tudi kot predskupina Epice. (Foto: Youtube)
Infidia načrtuje drugi album, vmes pa se člani ukvarjajo tudi z drugimi projekti. V 2011 so med drugim nastopili tudi kot predskupina Epice. (Foto: Youtube) FOTO:

"V prazničnem času se najbolje počutim v krogu svoje družine in najdražjih. Tudi letos sem praznike preživela z družino, fantom in prijatelji v Ljubljani. Najraje podarjam tiste malenkosti, ki prinesejo velike radosti in so od srca. Seveda najraje tudi sprejemam takšne srčne pozornosti. Drugače pa sem nora na pistacije in sem jih bila tudi letos zelo vesela. Leto 2011 se je izkazalo za dokaj prelomno v več pogledih. Osebnih in službenih, predvsem pa kot manevrski prostor, kjer sem se marsičesa tudi naučila in marsikaj razvila. Za skupino pa je to dokaj mirno obdobje, saj še vedno pripravljamo material za snemanje svoje druge plošče. Osebno si želim obilo zdravja, ljubezni in sreče še naprej. Veliko lepih skupnih trenutkov z najdražjimi in drugo ploščo Infidie. Svetu želim miru, razsodnosti in sočutja do soljudi, skratka vsega najlepšega, kar življenje ponuja. Radi se imejte in uživajte ob dobri muziki. Če nosimo ljubezen v sebi, jo vedno tudi srečamo. Rokenrol! m/," nam je zaupala Tina Kic, vokalistka zasedbe Infidia.
 

Spremljajte 24ur.com na Facebooku in Twitterju!

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

KONEC VAŠEGA SVETA POHLEPA
01. 01. 2012 14.28
+2
Če nosimo ljubezen v sebi, jo vedno tudi srečamo popolnoma drzi in to vam jaz zelim cisto vsem v nepozabnem letu ljubezni 2012 iz srca.
Cifra01
31. 12. 2011 18.14
+0
Jst nosim ljubezen do denarja v sebi pa sm še zmeri suh k popr:)...Pare nisu problem para nema
sherlock2
31. 12. 2011 14.40
+1
Zadnja slika me mal asocira na Amy Winehouse (RIP). Seveda jim želim vsem vse najboljše ter dolgo in uspešno ustvarjalno pot.