Glasba

Debelušček – pozabi na klobase in na mastno prase

Ljubljana, 12. 09. 2010 18.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

'Debelušček je hudomušna skladba o debeluščku, ki je namenjena vsem malo bolj močnim ljudem – takšnim, kot smo v celotni ekipi,' je v uvodu dejal Jani.

Show band klobuk vs. SKaTER na snemanju spota za hudomušno skladbo Debelušček.
Show band klobuk vs. SKaTER na snemanju spota za hudomušno skladbo Debelušček. FOTO:

"Debelušček je plod sodelovanja med skupino Show Band Klobuk in SKaTER. Konec leta 2008 je prišel 'frontman' Jani Brancelj do nas in povprašal o sodelovanju. Seveda sva bila s Katy za to, saj že od nekdaj dobro sodelujemo. Spot smo posneli ravno pred njihovim odhodom v Kanado, kamor so šli na promocijo njihovega albuma," nam je o nastanku skladbe zaupal še Samcy.

Sicer pa je bilo snemanje spota menda zelo zanimivo, saj sta Katy in Samcy 'priletela' na snemanje naravnost z veselice. Snemanje spota, kjer se je že zgodaj zjutraj peklo in pilo, se je namreč začelo že ob 7. uri zjutraj, in sicer kar na vrtu, kjer živi Jani.

Samcy in Katy sta se prelevila v 'debeluščka'.
Samcy in Katy sta se prelevila v 'debeluščka'. FOTO: osebni arhiv
  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Gašper Jamšek
12. 09. 2010 21.25
@ paradoxs Hvala za idejo, upam, da mi v življenju uspe narediti kaj takega, kar mi bo v osebno zadovoljstvo, obenem pa seveda tudi upam, da mi bo to prineslo keš :) Se tudi z glasbo ukvarjam, ampak kaj takega pa definitivno ne bi naredil oz. kaj podobnega. Me pa veseli, da ti je superskupina SKsTER všeč. Predlagam ti še YO-ZO, Uršo Čepin, ostale virtuoze boš pa vsak dan spoznal tukaj gor, bo za to 24ur poskrbel. :) Lep preostanek dneva :)
paradoxs
12. 09. 2010 20.54
qotsa Važno, da reklamirate najbolj seljačke skupine, ki delajo glasbo RES, RES, RES samo zaradi keša samo da si skapiral to ... Važn pa je res samo keš v življenju... Predlagam da še ti narediš kaj podobnega, boš bolj pozitivnih misli .... in seveda poln keša
JTfor3
12. 09. 2010 19.16
123123123123321
12. 09. 2010 19.10
Se vid da je nedelja k no nč pametnega.