Glasba

'Demolition' rock mašina

Škofja Loka, 10. 10. 2005 01.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Rockerji Demolition Group so po večletni odsotnosti znova dokazali, da v koncertnem smislu v Sloveniji zlahka pometejo s konkurenco.

V prijetnem ozračju škofjeloškega kluba Pri rdeči ostrigi so pretekli konec tedna po večletni odsotnosti s slovenskih odrov nastopili brežiški rockerji Demolition Group.

Demolition Group so nastopili ozaljšani s člani zasedbe Leeloojamais (na desni saksofonist Lovro Ravbar)
Demolition Group so nastopili ozaljšani s člani zasedbe Leeloojamais (na desni saksofonist Lovro Ravbar) FOTO: B.T.
Pevec Goran Šalamon dobro kljubuje letom in je na odru prava "rock zverina"
Pevec Goran Šalamon dobro kljubuje letom in je na odru prava "rock zverina" FOTO: B.T.
Kitarist Bojan Fifnja še vedno verjame (kot tudi velika večina skupininih privržencev), da je bil njihov film Temni angeli usode dober. V filmu je namreč igral šefa policije, kar razloži napis na njegovi majici.
Kitarist Bojan Fifnja še vedno verjame (kot tudi velika večina skupininih privržencev), da je bil njihov film Temni angeli usode dober. V filmu je namreč igral šefa policije, kar razloži napis na njegovi majici. FOTO: B.T.
Skupina je zaigrala tudi tri nove pesmi: Evergreen, New York in Cave. Goran se je med izvedbo (kot kaže fotografija) zelo potrudil, da se je spomil vsega teksta. Obenem je obljubil, da bodo nove pesmi kmalu na voljo na njihovi spletni strani.
Skupina je zaigrala tudi tri nove pesmi: Evergreen, New York in Cave. Goran se je med izvedbo (kot kaže fotografija) zelo potrudil, da se je spomil vsega teksta. Obenem je obljubil, da bodo nove pesmi kmalu na voljo na njihovi spletni strani. FOTO: B.T.
Saksofonistu Jožetu Pegamu je tokrat pomagal mlajši kolega Lovro Ravbar iz Leeloojamais. Ujela sta se do popolnosti.
Saksofonistu Jožetu Pegamu je tokrat pomagal mlajši kolega Lovro Ravbar iz Leeloojamais. Ujela sta se do popolnosti. FOTO: B.T.
V približno uri in pol so neumorni rockerji zaigrali 18 pesmi, za sicer načrtovani dodatek, pa tokrat ni bilo prave motivacije.
V približno uri in pol so neumorni rockerji zaigrali 18 pesmi, za sicer načrtovani dodatek, pa tokrat ni bilo prave motivacije. FOTO: B.T.
Bobnar Ivo Rimc je v koncertu očitno zelo užival. Najbrž si je mislil: "Kot v starih dobrih časih!" Ivo je namreč pred časom že igral v skupini, nato odšel študirat, sedaj igra pri Leeloojamais, znova pa se je vrnil tudi v Demolition Group.
Bobnar Ivo Rimc je v koncertu očitno zelo užival. Najbrž si je mislil: "Kot v starih dobrih časih!" Ivo je namreč pred časom že igral v skupini, nato odšel študirat, sedaj igra pri Leeloojamais, znova pa se je vrnil tudi v Demolition Group. FOTO: B.T.
Koncert so začeli s Zuccom, končali pa z Japanci. Vmes pa Nirvana, Amerika, Prijazna, The Model, Balada, Mesečina, U tvojim očima, Dež in še nekaj drugih. Publika je vsekakor dobila svoje.
Koncert so začeli s Zuccom, končali pa z Japanci. Vmes pa Nirvana, Amerika, Prijazna, The Model, Balada, Mesečina, U tvojim očima, Dež in še nekaj drugih. Publika je vsekakor dobila svoje. FOTO: B.T.
Matej Hotko je na basu zamenjal Nikolo Sekulovića
Matej Hotko je na basu zamenjal Nikolo Sekulovića FOTO: B.T.
Goran je tokrat sicer do konca premočeno majico obdržal na sebi - najbolj vnete oboževalke pa v jok! Skupina je tako po peščici poletnih festivalskih nastopov uspešno začela svojo jesensko-zimsko klubsko sezono.
Goran je tokrat sicer do konca premočeno majico obdržal na sebi - najbolj vnete oboževalke pa v jok! Skupina je tako po peščici poletnih festivalskih nastopov uspešno začela svojo jesensko-zimsko klubsko sezono. FOTO: B.T.
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni