Glasba

FOTO: V zakulisju z Rock Shock

Ljubljana, 23. 06. 2009 16.49 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Mladi rockerji Rock Shock so – vsaj tako pravijo – pripravljeni, da vas šokirajo. Posneli so videospot za pesem Glej me v oči, na prizorišče pa povabili tudi našo ekipo.

Rock Shock so ena tistih glasbenih skupin, ki dokazujejo, da je melodičen in kakovosten rock, ki zajema pristne kitarske rife, prodorna besedila, mladost, talent in zagnanost, še kako živ.

Vsemu temu pa skupina dodaja še recept za šokiranje, ki je vsekakor X faktor njihove čedalje večje popularnosti. Po skladbi Zdaj letim, pri kateri je imel prste priznani producent Toni Jurij, se nam ravno v prvih poletnih dneh predstavljajo z novo skladbo Glej me v oči, ki takoj najde pravo pot do ušes poslušalstva in src oboževalk.

Izbranca sta se na snemanju odlično odrezala.
Izbranca sta se na snemanju odlično odrezala. FOTO: Denis Komen/Marko Prelec

Rock Shock so v sodelovanju z režiserjem Periczo že posneli videospot, ki bo na ogled konec meseca. Rockerji so že pred samim snemanjem spota dvignili veliko prahu, saj so za glavna akterja v spotu iskali vroč par brez zadržkov. Preko našega portala 24ur.com so razpisali avdicijo, na katero se je prijavilo veliko število razgretih parov. Peterica nadarjenih rockerjev se je na koncu odločila, da sta zmagovalca Petra in Adrijan, ki sta vročo vlogo pred kamero dobro prestala. Menda celo tako zelo, da je v ključnem trenutku režiser Pericza poslal iz prostora večji del snemalne ekipe in snemanje nadaljeval samo z najnujnejšo ekipo. "Snemanje je bilo zanimivo, saj je parček, ki se je prijavil za snemanje vročih prizorov s svojo seksapilnostjo res poskrbel, da je bilo vsem navzočim vroče. Tudi z bandom ni bilo težav, saj so se fantje ves čas snemanja vedli profesionalno, kar se bo odrazilo tudi v samem spotu," je za 24ur.com povedal režiser.

Rock Shock o izboru vročega para za videospot Glej me v oči: "Glede na to, da je pesem obarvana z erotičnim nabojem, smo se odločili, da potrebujemo par, ki bo nastopil v spotu. Oglasilo se je šokantno veliko parov, mi pa smo v sodelovanju z režiserjem izbrali Petro Železnik in Adriana Vidoviča iz okolice Ptuja. Par se je zelo vživel v snemanje in opravil s snemanjem z lahkoto, kot to počnejo izkušeni profesionalci. Tako je bilo posnetih kar nekaj res odličnih in vročih prizorov, ki bodo vključeni v spot."

Melodični rockerji, ki vas šokirajo, medtem ko vas gledajo naravnost v oči!
Melodični rockerji, ki vas šokirajo, medtem ko vas gledajo naravnost v oči! FOTO: Denis Komen/Marko Prelec

Rock Shock so: Matej Zalar – vokal , Aleš Mekinda – bobni, Marko Turk – bas, Andrej Rovan – klaviature, Janko Tomšič – kitara.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

malinalimona
01. 07. 2009 22.05
Legende ste!!! Z dobro glasbo vas čaka sam vrh in vsi, ki tukaj godrnjate, se boste ugriznili v jezik in sam čakali kdaj bote lahko kupili karto za njihov koncert... Bravo!
fvogri3
24. 06. 2009 00.21
petrca je pa moje soseda. go petra go petra go petra :D:D
mcdex
23. 06. 2009 22.02
No ja, ni ravno prvo dejanje, Rock Shock kot lokalni bend obstajajo že zeloooo dolgo in imajo za sabo verjetno več koncertov kot mariskateri slovenski glasbeni kvazi zvezdnik :)
fejsbuk
23. 06. 2009 21.33
""...na prizorišče pa povabili tudi našo ekipo."...seveda, da jim naredite mal reklame :D ma dej, še ena kvazi slo skupina,...krneki..... ;) poleg tega da si morajo že za prvo dejanje iskat reklamo.....podlo!
sempatja
23. 06. 2009 21.09
petra je, moram napisat, BOMBA!
theflood
23. 06. 2009 20.22
prvič slišim.
ManaMana
23. 06. 2009 18.51
Ouuujeee, komej čakam cel spot! :) To bo neki za vidt! Pa še plata bo kmal, veseeeljee veseeeljee :D
Holivudka
23. 06. 2009 18.05
Zvezda3000
23. 06. 2009 17.05
Držim pesti da rata, Mare :)