Glasba

Hrvaški pevec skupaj z Murijem znova opeva ženske

Kranj, 11. 02. 2010 09.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Priljubljeni hrvaški pevec Jasmin Stavros, katerega ime že dolgo let velja za sinonim za dobro zabavo, je svoj novi videospot za pesem Ženske snemal v Sloveniji.

Jasmin Stavros
Jasmin Stavros FOTO:

Jasmin Stavros je svoj veliki hit Znam, da je šarala (Vem, da je varala) dve leti nazaj posnel z znanim slovenskim smučarskim demonstratorjem Sandijem Murovcem - Murijem in duet je nemudoma postal velik hit v Sloveniji.

Ker sta Stavros in Muri postala velika prijatelja, saj ju poleg glasbe druži tudi strast do belih strmin, sta se odločila, da znova združita moči, in tako je nastala že omenjena pesem Ženske, ki so delo Jasmina Stavrosa ter Maria in Branimirja Mihaljeviča.

Skladba Ženske je velika oda vsem ženskam, Staki in Muri pa nam v pesmi zaupata, kakšen odnos imata do žensk, in se celo dotakneta svojih nekdanjih ljubezni.

Sicer pa bo Stavros s svojimi starimi in novimi hiti tudi letos polnil dvorane po Sloveniji, vsi oboževalci pa ga boste lahko zagotovo videli na treh velikih koncertih v Ljubljani, Mariboru in Celju. Pevec, ki je te dni izdal tudi novo zgoščenko remiksov, že pripravlja material za nov studijski album, spomladi pa ga čaka tudi turneja po Kanadi.

Za skladbo Ženske bo kmalu na ogled tudi videospot, ki so ga snemali v Kranju, režiral pa ga je znani zagrebški režiser Milo Ostović.
Za skladbo Ženske bo kmalu na ogled tudi videospot, ki so ga snemali v Kranju, režiral pa ga je znani zagrebški režiser Milo Ostović. FOTO: Miro Majcen

In glede na to, da je v Sloveniji prava zima, smo Jasmina še povprašali, kako blizu mu je smučanje. "V mojem življenju obstajata dve veliki strasti – ribolov in smučanje. Pravkar sem izpilil novo UPS tehniko, zato mi je smučanje te dni še posebej v zadovoljstvo. Zdaj smučam brez prevelike obremenitve in s popolnoma novim občutkom. V mesecu marcu planiram z Murijem in ekipo smučanje na Krvavcu, kjer bomo zagotovo znova preživeli nor vikend."

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

anonim.
12. 02. 2010 09.32
Besedilo ni slabo,... ampak vokal od murija ne paše v ta komad,...pa nimam nic proti njemu,...
Holivudka
11. 02. 2010 19.38
naj si v nos da botox
Baphomet
11. 02. 2010 19.16
legenda je on. sploh ne poslusam tako musko, se manj poslusam hrvasko musko, ampak stavros je pa legenda. ful dobre komade ma, ful fajn zurko naredi pa se on je faca.
Irena Mlakar
11. 02. 2010 12.09
prou hud komad:D znata pihat na dušo:)
superseb
11. 02. 2010 10.56
pa kva je to spet en slavček..mislm res lahk lih vsak poje zadnje case, Muri...sej že ime vse pove :D