Glasba

Iluzija skupine Bohem

Ljubljana, 18. 01. 2011 13.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Skupina Bohem predstavlja še zadnji singel s plošče Manifest ljubezni in napoveduje nov album … Zopet bodo snemali pod taktirko Andrea eFFeja, vendar tokrat v Italiji.

Andrea eFFe in Bohem že delajo na novem albumu.
Andrea eFFe in Bohem že delajo na novem albumu. FOTO:
Tokrat bodo fantje snemali v Italiji, v studiu, ki jim omogoča popolno ustvarjalno svobodno in sproščenost. "V začetku leta smo se s producentom Andrea eFFejem znova zaprli v studio in začeli s snemanjem novih pesmi za prihajajoči album." 

Zakaj že 11. singel?!
"Ker bo do konca snemanja in do kasnejše izdaje albuma preteklo še nekaj časa, smo se skupaj z našimi fani odločili, da v radijski eter pošljemo še enajsti, zadnji singel s plošče Manifest ljubezni. Sicer nam različni poznavalci pravijo, da se to ne dela in da nobena moderna plošča ne more imeti vse pesmi dobre in izdane kot samostojne skladbe, a ker smo mi boemi po razmišljanju in srcu in glede na pozitivne odzive, ki smo jih v tem času dobili, se na te teorije ne oziramo. Iluzija je pravzaprav prvi komad, ki smo ga naredili za Manifest ljubezni in je na koncertih naš otvoritveni komad, ki z svojim sporočilom nakazuje željo po vrnitvi k osnovnim vrednotam, vrnitvi k naravi."

Bohem enajstič ...
Bohem enajstič ... FOTO:


 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

_tilia_
19. 01. 2011 15.10
Ena izmed za moje pojme najboljših singlov na njihovem albumu, ki so nasplošno vsebinsko in melodično zanimivi, nezlajnani. Tudi njihovi koncerti so precej živahni. Bila, poslušala, videla... Fino, komaj čakam kaj bodo ustvarili na njihovem novem albumu! fireking: totalno amaterski komentar, brez osnove.
aquauris
19. 01. 2011 13.26
fireking
18. 01. 2011 18.27
TOTALNO AMATERSKO!
tinetone
18. 01. 2011 15.39
vlado jeremič je car