Glasba

Jennifer bi rada nagrado

Los Angeles, 03. 01. 2008 06.25 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Pevka Jennifer Hudson bi za svoje delo rada prejela prestižnega grammyja.

Glasbena umetnica Jennifer Hudson je v preteklem letu že prejela oskarja in zlati globus, letos pa bi bila rada še med dobitniki prestižnih grammyjev.

Spomnim se, kako sem včasih gledala podelitev grammyjev in si želela, da sem ena od dobitnikov,” je povedala Hudsonova, ki je zadnje dni minulega leta nastopala na gala večerji, za katero so morali izbranci plačati kar 60.000 dolarjev. Pevko so napovedali kot eno najbolj talentiranih Zemljank.

Jennifer je bila oblečena v pregrešno drago kreacijo Donne Karan, okoli vratu pa se ji je bleščala unikatna ogrlica v vrednosti 150.000 dolarjev. 26-letna pevka je odpela nekaj pesmi iz filma The Dreamgirls, nato pa še svojo zadnjo uspešnico z naslovom Happy place.

Jennifer Hudson verjame, da je rojena pod srečno zvezdo.
Jennifer Hudson verjame, da je rojena pod srečno zvezdo. FOTO: Reuters

Hudsonova je povedala, da je bilo 2007 zanjo zelo uspešno, verjame pa, da bo v letu 2008 še veliko bolje.

Rada igram in upam, da mi ne bo nikoli potrebno izbrati med igro in petjem. Če bi že morala izbrati, bi se kljub vsemu odločila za glasbo, saj se z njo ukvarjam že 17 let,” je povedala Jennifer, ki bo nastopila tudi v filmski izdaji Seksa v mestu.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.