Glasba

Kaj pripravlja Katarina Mala?

Ljubjana, 21. 12. 2012 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Katja Verderber, poslušalcem bolj znana pod vzdevkom Katarina Mala, letošnje uspešno leto kljub prazničnemu vzdušju zaključuje predvsem delavno. Pevka pripravlja novo skladbo, pri kateri se ji bo pridružil še nekdo.

Katarina Mala
Katarina Mala FOTO: Miro Majcen

Poleg tega, da Katarina Mala skoraj vsak dan uprizarja otroške predstave, ki jih seveda rade volje obiščeta tudi Božiček in dedek Mraz, veliko časa nameni studijskemu ustvarjanju. V teh dneh namreč zaključuje svoj novi singel, v katerem se v sodelovanju z raperjem Muratom poigrava z izjemno aktualno temo, ki pa naj do izida še ostane skrivnost.

Ob vsem tem pa dinamična Ljubljančanka najde čas tudi za ustvarjanje novih pesmi, dejavna pa je tudi na koncertnem področju. V prihajajočih dneh namreč za vse tiste, ki boste preživeli konec sveta, s svojim kvartetom pripravlja tudi dva koncerta, kjer boste lahko uživali v zimzelenih popevkah in uspešnicah Kavbojke, Ciao, ciao, Bonbon ...
 
Sicer pa bo simpatična pevka vsaj za božič poskrbela za nekaj prostih trenutkov in ga obvezno praznovala doma, s svojimi najbližjimi. Po novem letu pa se odpravlja na intenziven smučarski dopust, kjer bo nabrala novih moči za zajetno studijsko ustvarjanje pred izdajo dolgo pričakovanega albuma, na katerem bo zbrana vsa pozitivna energija in ljubezen do glasbe mlade ustvarjalke.

Pevka bo v novi pesmi sodelovala z raperjem Muratom.
Pevka bo v novi pesmi sodelovala z raperjem Muratom. FOTO: Arhiv izvajalca

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

lordslayer
21. 12. 2012 08.09