Glasba

LL Cool J s številko 13

Los Angeles, 21. 04. 2008 12.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ameriški raper in igralec LL Cool J s svojimi novimi skladbami načrtuje vrnitev na najvišja mesta svetovnih hip hop lestvic.

Glasbenik LL Cool J namerava svoj novi studijski album z naslovom Exit 13 izdati v jesenskem času. Naslov plošče ni naključen, saj gre za njegov trinajsti album in zadnji, ki bo izšel pri založbi Def Jam. Cool J je svoje albume pod okriljem te založniške hiše snemal več kot 20 let.

LL Cool J se po dveh letih vrača na glasbeno prizorišče.
LL Cool J se po dveh letih vrača na glasbeno prizorišče. FOTO: Reuters

Kot izvršni producent se bo pod album podpisal njegov prijatelj 50 Cent, s katerim je LL sodeloval tudi pri snovanju svojega zadnjega glasbenega projekta Todd Smith iz leta 2006.

Album Exit 13 so pomagali oblikovati številni producenti, kot so DJ Bobcat, Prodigy, Kool G Rap, Tony Yayo, The Pusher, Lloyd Banks in Young Hot Rod. Pred izidom albuma bomo lahko prisluhnili tudi prvemu singlu. Gre za skladbo Whatcha Hood Like, pri kateri gostujeta Lil' Scrappy in DiiJai.


KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.