Glasba

Massimo Savić: Ženskarji si uničijo življenje

Ljubljana, 18. 04. 2010 11.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
zadovoljna.si
Komentarji
4

Hrvaški pevec in glasbenik navdušuje s svojim šarmom in pozitivnim pogledom na življenje. Priznava, da je hvaležen določenim osebam v svojem življenju, da ni zašel na kriva pota.

Massimo Savić pravi, da so včasih bolj pazljivo uporabljali besedo 'zvezda'.
Massimo Savić pravi, da so včasih bolj pazljivo uporabljali besedo 'zvezda'. FOTO: Aljoša Kravanja

Massimo Savić je danes neskončno hvaležen socialnemu delavcu, ki ga je pri petnajstih letih rešil pred tem, da bi zaradi neke kraje pristal v prevzgojnem zavodu. Tako pa je postal glasbenik in naredil uspešno kariero, ki pa je bila tudi polna pasti.

Hrvaški pevec ima svoj recept za to, da ga kot glasbenika slava ni pokvarila. ''Če na koncertih preganjaš sobarice in kuharice, je jasno, da si boš uničil življenje. Ni dvoma. Če pa greš na koncert in se v sobi pripravljaš na svoj nastop, razmišljaš o njem, potem si na dobri poti." Nikoli se ni identificiral z vlogo sekssimbola in to, pravi, ga je obvarovalo pred 'traparijami'.

Massimo težko razume današnji zvezdniški sistem. Nekoč, pravi, se je dobro vedelo, kdo so zvezde. ''To so bili Bijelo dugme, Arsen Dedić, Zdravko Čolić, to so velike zvezde. Ko pa ima nekdo le en mali hit v življenju, morda dva, kakšna zvezda je to?"  Pevec je razkril še številne prigode iz svojega pestrega in tudi divjega življenja. Poglejte videoprispevek.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

bubunka
19. 04. 2010 15.21
Massimo ve, o čem govori. Prava redkost, da se takole združijo glas, stas in še zdrava pamet!
tekanee
18. 04. 2010 20.06
tulibudibu
18. 04. 2010 17.08
Gumibonbon: Se popolnoma strinjam s teboj! Zato me ni presenetilo, ko so imeli zadnjič avdicijo za novinarje (če se ne motim za kanal A). Kot da bi izbirali človeka z najmanj mozolji.
gumibonbon
18. 04. 2010 13.00
mi je zelo všeč. odličen interpret in glasbenik. profesionalec na svojem področju. kar pa ne morem rečt za vas, ki niste sposobni objavit članka brez plavega linka.