Glasba

Orgije članov Bijelo Dugme

Beograd, 11. 06. 2005 00.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Člani skupine Bijelo Dugme so slavni kot v starih časih. Medtem ko se pripravljajo na turnejo, jih kratkočasijo prsate manekenke.


Skupina Bijelo Dugme je še vedno zelo popularna. Poleg priprav na veliko turnejo člani legendarnega rock banda namreč uživajo v divjih zabavah, na katerih ne manjka lepotic bujnih oblin.

Lepotice so v vilo Gorana Bregovića vstopile na stranskem vhodu (Foto: Svet)
Lepotice so v vilo Gorana Bregovića vstopile na stranskem vhodu (Foto: Svet) FOTO:

Da se skupina ni spremenila niti po dvajsetih letih obstoja, kažejo fotografije paparaca, ki je ujel manekenke Natašo Arsić, Neveno Vasiljević in Dragano Roganović, ko na zadnjem vhodu vstopajo v vilo Gorana Bregovića v Beogradu.

Kot piše srbski tednik Svet, skupina v vili Bregovića vadi številne svoje hite, ki jih bodo po petnajstletnem premoru v živo igrali na koncertih v večjih mestih nekdanjih jugoslovanskih republik.

Manekenke so se na divjo zabavo pripeljale kar s taksijem (Foto: Svet)
Manekenke so se na divjo zabavo pripeljale kar s taksijem (Foto: Svet) FOTO:

Drugače pa se govori, da se Bregović še danes ni umiril in da so za dober žur poleg igranja potrebne še lepotice in pijača. Ponavadi je potreben le en telefonski klic in zabava se lahko prične.

Prejšnji teden so tako opazili manekenke, ki so v popoldanskih urah do vile, ki se nahaja v bližini stadiona Marakane v Beogradu, prišle s taksijem, piše Svet. Vse tri so bile pomanjkljivo oblečene. Gre za manekenke, ki se gibljejo v visokih krogih, krasijo številne srbske naslovnice in so zelo popularne.

(Foto: Svet)
(Foto: Svet) FOTO:

Kaj se je dogajalo za vrati vile, pa vedo le člani skupine Bijelo Dugme in slavne lepotice …

SORODNI ČLANKI