Glasba

Rock lutke: Treba je ločiti zrnje od plev

Ljubljana, 04. 11. 2010 11.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Skupina Puppetz je zadnje čase hiperaktivna. Še preden bodo prihodnje leto izdali nov album, se bodo predstavili z novim spotom za singel Gledališče sanj.

Bojan Pahljina pravi, da se skupina Puppetz ne boji sprememb.
Bojan Pahljina pravi, da se skupina Puppetz ne boji sprememb. FOTO: Zmago Zemljič

Skupina Puppetz niza uspeh za uspehom in čedalje bolj navdušuje. Potem ko so presenetili z novo zvočno podobo in se v štajerski prestolnici pred 10.000-glavo množico zelo glasno vrnili na glasbene odre, jih čaka še velik koncert v ljubljanski Cvetličarni s skupino Siddharta, ki je že razprodan. Rock lutke pa gredo neustavljivo naprej in napovedujejo nove spremembe in presenečanja s singlom Gledališče sanj. Pevec Bojan Pahljina o novem singlu pravi: "Svet nekako kliče k spremembam in na nas je, da jih udejanjimo. Puppetz se ne bojimo sprememb, saj so spremembe edina stalnica v našem življenju. Prišel je čas, ko je treba nekaj spremeniti in ločiti 'fake' stvari od realnosti. Sanje so super, problem se pojavi, če gre za narejene sanje. Vse, kar je narejeno (fake), slej kot prej zbledi. Treba je vedno stati trdno na tleh, biti fleksibilen in sprejemati spremembe, kajti če jim ne slediš in jih ne sprejemaš, postaneš ujetnik časa, ki povozi tvojo glasbeno kreativnost. Sprememb se ne smemo bati, moramo jih izvajati!"

Da so Puppetz drugačni in da postavljajo nove glasbene smernice, pa bo vidno tudi v videospotu Gledališče sanj, ki so ga novomeščani posneli z ekipo Vizualis, ki je posnela tudi njihov prejšnji spot Dance, dance, ki je navdušil Slovenijo in tudi tuje založbe, ki se za rock skupino izjemno zanimajo.

Puppetz se predstavljajo s singlom Gledališče sanj.
Puppetz se predstavljajo s singlom Gledališče sanj. FOTO: Zmago Zemljič
  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Blaž Podobnik 1
06. 11. 2010 12.05
Niso slabi, niso pa spet nekaj novega. Je pa zagotovo solidna radijska glasba. Sedaj ne bo izgovorov, da ni dovolj dobre glasbe, ki bi jo lahko predvajali na slovenskih radijskih postajah:D
buderus
04. 11. 2010 13.18
Kaj so to neki malinovci.
Muzik1
04. 11. 2010 13.04
Vse že večkrat slišano!